Depozite & Distribuire

Depozitarea, preluarea și preluarea comenzilor - simplificarea managementului eficient al depozitului

Având o gamă infinită de produse disponibile și diferite cerințe privind condițiile lor de depozitare precum și ritmuri de dezvoltare foarte mari și o presiune extremă în ceea ce privește costurile din partea cumpărătorilor, furnizorii de soluții de intralogistică se confruntă cu un număr de provocări diferite. Vă arătăm cum puteți organiza în mod flexibil spațiul dumneavoastră de depozitare pentru a vă conforma multiplelor profiluri diferite de cerințe din rândul clienților dumneavoastră.

 

Vă așteptați ca spațiul de depozitare să fie utilizat în mod optim?

Amprenta se poate reduce cu până la 85 la sută, datorită conceptului de depozitare foarte compactă al sistemelor noastre, permițându-ne să creăm spațiu suficient pentru includerea inventarului dumneavoastră.


Preluarea eficientă a comenzilor reprezintă o prioritate de top în societatea dvs.?

Sistemele complet automatizate de pe sistemele noastre de depozitare cu lift și carusel pot prelua fără probleme comenzi de volume mari într-un interval de timp foarte scurt.

 

Ajutorul oferit de sistemele pick-to-light și de alte tipuri de asemenea nu reprezintă o problemă pentru unitățile noastre! Comenzile sunt preluate cu mare viteză și precizie datorită conceptului lor de control proiectat în mod inteligent.

 

Aveți nevoie de un sistem flexibil pentru depozitarea bunurilor de diferite dimensiuni și calități?

Modelul modular al sistemelor noastre de preluare dinamice înseamnă că pot fi adaptate ușor pentru a face față noilor cereri din cadrul societății. Tăvile și transportoarele pot fi reconfigurate oricând pentru a maximiza caracterul compact al produselor. Ați dori să reduceți la minim timpul petrecut de angajați deplasându-se prin depozit și zona de asamblare?

Prin organizarea instalațiilor noastre aliniate principiului bunuri-la-persoană, articolele necesare sunt transportate direct la angajații din depozit și zonele de asamblare, economisind timpul pe care l-ar fi petrecut deplasându-se. În același timp se îmbunătățește și ergonomia pentru angajați.

Depozitați articole care merită în special protecție?

Sistemul nostru de depozitare cu acces controlat garantează manipularea și depozitarea în condiții de siguranță a bunurilor valoroase, oferind protecție optimă față de accesul neautorizat și influențele externe precum praful și impuritățile.

Căutați o metodă de management eficientă și flexibilă a depozitelor?

Cu ajutorul software-ului de management al depozitului adaptat exact unităților dumneavoastră puteți controla și ordona sarcinile de preluare mai eficient. Vă ajută să reduceți intervalul de procesare al comenzilor individuale, și vă permite să oferiți clienților perioade de livrare mai rapide precum și să economisiți bani.

Software-ul WMS este direct integrat în sistemul dumneavoastră ERP. Putem cita o gamă de proiecte de referință în care a fost integrat software-ul nostru precum Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, and Autovision, printre altele.

 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

 

Avantajele la o primă privire:

  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 75 la sută și uneori chiar și până la 90 la sută, datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială.


  • Protecția accesului: Bunurile sunt depozitate într-un sistem închis cu drepturi de acces pentru utilizatorii selectați.

 

  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în sistemul de logistică existent și sunt potrivite pentru utilizare ca soluție de depozitare tampon eficientă în zona de producție.

 

  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.
  • Climă controlată prin reglarea umidității și a temperaturii locațiilor acolo unde sunt depozitate componente critice. 

 

  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată.

 

Merită o investiție în soluții de logistică a depozitelor oferite de Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

Luați legătura cu noi și vom fi bucuroși să discutăm acest aspect cu dumneavoastră. La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru a vă ajuta la optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

Flowtechnology UK – Desparte înălțimile cu Shuttle XP

Clienții Flowtechnology UK ‘FTUK’, se bucură de o calitate mai bună a serviciilor, datorită investiției pe termen lung a societății în soluțiile de depozitare avansate oferite de Kardex. Societatea a investit în 13 sisteme Shuttle XP și în 2017 a achiziționat altele 3, ținând pasul cu cererile clienților și cu productivitatea. 

 

Avantaje la o primă privire:

Preluare mai rapidă

Precizia de preluare este mărită cu 99%

Economie optimizată a spațiului

Creșterea eficienței de depozitare

 

Studiu de caz

TSC - Order Fulfillment of Small Jewelry Items

The Canadian company TSC is a major multichannel retailer of an exclusive range of jewelry to...


 
OK