E-Commerce

Depozitați în mod eficient și preluați cantități mari de articole

Deoarece trebuie să se păstreze un număr mare de articole pe stoc, deoarece trebuie să se facă față unui flux permanent de comenzi primite, și deoarece trebuie să se respecte intervalele scurte de livrare la care se așteaptă clienții, se testează constant eficiența unei logistici de depozitare internă a unui magazin online. Sistemele noastre de preluare dinamice oferă soluția perfectă.

 
Preluarea eficientă a comenzilor reprezintă o prioritate de top în societatea dvs.?

Sistemele complet automatizate de pe sistemele noastre de depozitare cu lift și carusel pot prelua fără probleme comenzi de volume mari într-un interval de timp foarte scurt.

 

Ajutorul oferit de sistemele pick-to-light și de alte tipuri de asemenea nu reprezintă o problemă pentru unitățile noastre! Comenzile sunt preluate cu mare viteză și precizie datorită conceptului lor de control proiectat în mod inteligent.

 

Societatea dumneavoastră este încă în etapa de pornire?

Toată lumea începe de jos și apoi se dezvoltă cu un succes comercial în creștere. Noi ne dezvoltăm în același timp, deoarece unitățile noastre pot fi pur și simplu combinate unul cu celălalt. Adăugarea unor alte unități cu volum crescut de depozitare poate fi rapid și ușor integrată în operațiunile existente.


Vreți să utilizați în mod optim spațiul disponibil?

Indiferent dacă plafonul dumneavoastră este la o înălțime de 2,5 metri sau 30 de metri, sistemele noastre de depozitare automatizate pot fi adaptate individual și în mod precis pentru a se potrivi dimensiunilor existente, utilizând cât mai bine posibil spațiul disponibil și permițându-vă să vă măriți vânzările de bunuri în spațiul existent. Aceasta înseamnă fără extinderi sau relocări costisitoare către facilități de depozitare mai mari pe măsură ce afacerea se dezvoltă. În plus, structura cadrului unic al modelelor noastre ușurează relocarea lor dacă și atunci când este necesar fără a trebui să fie demontate în prealabil.

Spațiul limitat necesită depozitarea în cele mai mici zone?

Modelul unităților noastre permite o depozitare foarte compactă a bunurilor.  Față de depozitarea tradițională pe rafturi statice, clienții pot crea până la 400 la sută mai mult spațiu de depozitare în depozitele lor.Inventarul dumneavoastră include un număr mare de componente mici și în miniatură?

Datorită modelului lor compact și tehnologiei de depozitare, sistemele noastre dinamice de preluare sunt ideale pentru depozitarea foarte compactă a multor piese într-un spațiu mic. În afară de faptul că ocupă un spațiu mic, soluția ajută de asemenea reducerea timpului pe care angajații îl petrec deplasându-se în timpul depozitării și preluării.

Căutați o metodă de management eficientă și flexibilă a depozitelor?

Cu ajutorul software-ului de management al depozitului adaptat individual  configurației unităților dumneavoastră puteți controla și ordona sarcinile de preluare în timp real. Intervalele de prelucrare ale comenzilor individuale sunt reduse, intervalele de preluare și livrare sunt mai scurte, și se economisesc bani în același timp. De asemenea, prelucrarea retururilor este ușor de integrat.

 

Software-ul WMS este direct integrat în sistemul dumneavoastră ERP. Putem cita o gamă de proiecte de referință în care a fost integrat software-ul nostru precum Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, and Autovision, printre altele. Soluțiile noastre pot fi complet integrate în orice sistem de logistică.

Ați dori să reduceți la minim timpul petrecut de angajați deplasându-se prin depozit și zona de asamblare?

Prin organizarea instalațiilor noastre aliniată principiului bunuri-la-persoană, articolele necesare sunt transportate direct la angajații din depozit și zonele de asamblare, economisind timpul pe care l-ar fi petrecut deplasându-se. În același timp se îmbunătățește și ergonomia pentru angajați.

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.


Avantajele la o primă privire:

  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială eliberând de asemenea spațiu pentru alte utilizări.
  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în orice sistem de logistică existent - ca sistem de depozitare autonom, în zona de producție, sau ca soluție de depozitare tampon pentru expediere.

 

  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP. 
  • Managementul în condiții de siguranță a lotului: Chiar și cantitățile extrem de ridicate de articole în miniatură pot fi depozitate în siguranță și preluate cu ajutorul software-ului de management al depozitului. 
  • Climă controlată prin reglarea umidității și a temperaturii mediilor acolo unde sunt depozitate componente critice. 
  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată. 
  • Manipularea și depozitarea în condiții de siguranță a componentelor și articolelor valoroase într-un sistem de depozitare care poate fi încuiat, oferindu-se protecție optimă față de influențele externe și accesul neautorizat.

 
Merită o investiție în soluții de logistică a depozitelor oferite de Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

Luați legătura cu noi și vom fi bucuroși să discutăm acest aspect cu dumneavoastră. La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru a vă ajuta la optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

Studiu de caz

Comunian Bevande – Safe and fast distribution of wines and spirits

Comunian Bevande is one of Italy’s leading beverage retailers. The company supplies its customers...


 
OK