Electrice/Electronice

Manipularea eficientă a componentelor electronice în sistemele de depozitare protejate ESD din Kardex Remstar.

Protecția cuprinzătoare ESD și depozitarea în condiții de temperatură controlată sau într-un mediu de incintă curată. Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile pe care Kardex Remstar le oferă clienților săi în industria electronicelor pentru optimizarea proceselor sale de intralogistică.

Citiți mai jos pentru a afla cum Kardex Remstar găsește soluțiile potrivite pentru diferite provocări operaționale.

 

Protecția componentelor sensibile față de descărcarea electrostatică (ESD) reprezintă o prioritate de top pentru dumneavoastră?

Kardex Remstar a prevăzut opțional sistemele de depozitare din seriile Shuttle și Megamat cu echipament extensiv care protejează împotriva ESD. În același timp, măsurile luate de Kardex Remstar merg mult dincolo de tratarea acestui aspect în mod superficial: utilizarea pereților despărțitori galvanizați, și cutiile din plastic conductibile în interiorul unităților de depozitare sunt doar două exemple pentru multiplele soluții diferite folosite de Kardex Remstar pentru a preveni descărcarea electrostatică.

 

Mediul dumneavoastră de producție necesită manipularea fără praf a componentele electronice sensibile?

Kardex Remstar a prevăzut în mod opțional sistemele dinamice de preluare cu protecție extinsă la praf în măsura în care suntem unul dintre puținii furnizori care oferă soluții de depozitare și preluare într-un mediu de incintă curată.

 

Produsele dumneavoastră reacționează în mod sensibil la fluctuațiile de temperatură sau la nivelele ridicate de umiditate?

Unitățile de depozitare din seriile Megamat și Shuttle pot fi prevăzute opțional cu o funcție de climă care permite depozitarea bunurilor la temperaturi constante de la plus șaizeci la minus douăzeci și cinc de grade Celsius. De asemenea este posibil să se reducă umiditatea până la cinci la sută în cadrul unităților.

 

Activitatea dumneavoastră este implicată în producția sau utilizarea de componente SMD?

Tehnologiile avansate precum indicatoarele cu laser și sistemele suplimentare pick-to-light oferă o precizie ridicată atunci când se accesează bunurile și astfel garantează preluarea comenzilor cu zero defecte, ceea ce este esențial în sectorul electronicelor.

Tambururile SMD necesită adesea dispozitive speciale de montare. Acestea sunt compatibile cu soluțiile de depozitare Kardex Remstar.

În plus, Kardex Remstar a îmbunătățit pachetul său de software Power Pick Global cu modulul Smartpick 5200 module care are în special scopul de a administra preluarea comenzilor, nivelurile stocurilor, sau returul componentelor electronice în depozite complet automatizat și astfel de a organiza întregul proces mai eficient.  Inter-jocul efectiv dintre hardware și software vă oferă un număr de avantaje cheie în ceea ce privește creșterea productivității dumneavoastră.

 
Stocul dumneavoastră include un număr de articole mici și în miniatură?

Datorită modelului lor compact și tehnologiei de depozitare, sistemele de preluare Kardex Remstar permit depozitarea foarte compactă a multor piese într-un spațiu mic. În afară de economia de spațiu, această soluție ajută și la reducerea timpului petrecut deplasându-vă pentru depozitarea și preluarea bunurilor.

 

Proprietățile componentelor dumneavoastră depozitate interzic folosirea apei ca protecție la incendiu?

Kardex Remstar nu utilizează aspersoare pentru a proteja bunurile de incendiu și fum, dar în schimb instalează sisteme de stingere moderne cu gaz.  Astfel, materialul depozitat nu este pus în pericol din cauza umezelii în cazul unui incendiu.

 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

 
Avantajele dumneavoastră la o primă privire:

  • Mai puțin spațiu necesar: Sistemul de depozitare foarte compact reduce dimensiunea amprentei necesare cu până la 85 la sută. Aceasta înseamnă că același volum de articole poate fi depozitat pe o zonă de 10 până la 25 la sută din dimensiunea spațiului inițial.
  • Administrarea mai bună a inventarului: Software-ul de administrare a depozitului oferit de Kardex Remstar permite monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul unei legături directe cu sistemul ERP.
  • Clima controlată prin reglarea umidității aerului și a temperaturii în timpul depozitării componentelor critice. 
  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată. 
  • Manipularea în condiții de siguranță și depozitarea componentelor și articolelor valoroase datorită sistemului de depozitare cu funcție de închidere. Acesta protejează față de influențele externe și accesul neautorizat.
  • Manipularea SMD: Sistemele de depozitare de la Kardex Remstar sunt flexibile în mod special și pot fi constant adaptate la diferitele dimensiuni ale bobinelor SMD livrate.
  • Protecție ESD: Sistemele de depozitare Kardex pot funcționa cu protecție ESD completă.

 

Merită să investesc în soluțiile de logistică pentru depozitare Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

De ce nu luați legătura cu noi astfel încât să putem analiza acest aspect împreună? La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

Studiu de caz

FLAMA - Multi-level storage solution in high-tech manufacturing

Shanghai FLAMA Welding Equipment is one of China’s leading manufacturers of inverter welders. They...


 
OK