Autovehicule

Depozitarea unor cantități mari de bunuri - precis, rapid și în condiții de siguranță

Manipularea unei game largi de bunuri și livrarea și preluarea exact la timp prezintă provocări mari pentru logistica pe plan intern în industria automobilelor. Sistemele noastre de depozitare automatizate cu lift oferă răspunsul.

 

Operarea dumneavoastră de logistică  depozitare trebuie să manipuleze constant volume mari de comenzi?

Sistemele complet automatizate de pe sistemele noastre de depozitare cu lift și carusel pot manipula depozitarea și preluarea comenzilor de volume mari într-un volum foarte scurt.  Cu ajutorul software-ului nostru de management al depozitului Power Pick Global, comenzile sunt preluate cu mare viteză și precizie. 


Inventarul dumneavoastră include un număr mare de componente mici și în miniatură?

Datorită modelului lor compact și tehnologiei de depozitare, sistemele noastre dinamice de preluare sunt ideale pentru depozitarea foarte compactă a multor piese într-un spațiu mic.  În afară de faptul că ocupă un spațiu mic, soluția ajută de asemenea reducerea timpului pe care angajații îl petrec deplasându-se în timpul depozitării și preluării.


Ați dori să reduceți la minim timpul petrecut de angajați deplasându-se prin depozit și zona de asamblare?
Prin organizarea instalațiilor noastre aliniată principiului bunuri-la-persoană, articolele necesare sunt transportate direct la angajații din depozit și zonele de asamblare, economisind timpul pe care l-ar fi petrecut deplasându-se.  În același timp se îmbunătățește și ergonomia pentru angajați.


Depozitați componente și articole care merită în special protecție?

Sistemul nostru de depozitare cu încuiere garantează manipularea și depozitarea în condiții de siguranță a componentele și bunurilor valoroase, oferind protecție optimă față de influențele externe și acces neautorizat. Natura bunurilor depozitate interzice folosirea apei ca protecție la incendiu?

Pentru a împiedica deteriorarea bunurilor cu apă, nu folosim sisteme cu aspersoare în cazul unui incendiu sau al detectării de fum. În schimb, noi utilizăm sisteme de stingere cu gaz de ultimă generație. În acest fel, materialul depozitat nu este vulnerabil la umezeală în cazul unui incendiu.


Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

Avantajele la o primă privire:

 

Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială eliberând de asemenea spațiu pentru alte utilizări.

 

  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în orice sistem de logistică existent - ca sistem de depozitare autonom, în zona de producție, sau ca soluție de depozitare tampon pentru expediere.
  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.
  • Managementul în condiții de siguranță a lotului: Chiar și cantitățile extrem de ridicate de articole în miniatură pot fi depozitate în siguranță și preluate cu ajutorul software-ului de management al depozitului.
  • Climă controlată prin reglarea umidității și a temperaturii mediilor acolo unde sunt depozitate componente critice. 
  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată. 

 

 


Merită o investiție în soluții de logistică a depozitelor oferite de Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

Luați legătura cu noi și vom fi bucuroși să discutăm acest aspect cu dumneavoastră. La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru a vă ajuta la optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.
Pur și simplu trimiteți-ne un E-Mail
sau apelați-ne la numărul de telefon+49 (0)8283 999 0.

 

 

Studii de caz

Berner Oberland Bahnen AG – efficient storage for SMEs

Berner Oberland Bahnen AG operates several railroad routes in Switzerland. Its warehouse had to be...


 
OK