Inginerie metalurgica

Cu o mare varietate de produse si procese,nici o industrie este atit de diversificata ca industria de constructii din metal.

Este intretinut cu multa competitie si costuri extreme.Noi va aratam cum sa lucrati cu succes in acest mediu cu solutii personalizate exact pentru fluxul tau de lucru.

 

<u5:p></u5:p>

 

 

Vrei stocare maxima in locul de lucru pentru a depozita materiale brute si consumabile sau finite?

 

Amprenta la sol necesara poate fi redusa cu pina la 85 la sută, datorata unui concept de stocare compact din sistemul nostru, permitandune de a crea suficient spatiu de a acomoda invertariul dumneavoastra.
Astfel puteti folosi spatiul ramas de a extinde productia sau spatiul de stocare.

 

Aveti nevoie de un sistem flexibil de stocare a materialelor brute de diferite marimi si calitati in inventarul dumneavoastra?

 

Sistemul nostru modular si dinamic de retragere poate fi usor adaptat de a face fata cerintei companiei dumneavoastra.
Tavile si transportatorii pot fi configurati in orice moment pentru a maximiliza stocarea.

 

Daca tamponarea pieselor este un aspect cheie in procesul de productie?

 

Sistemul nostru poate compacta componentele finisate pentru diferitele trepte de productie.Materialele pot fi sticate in regim interimar 
pentru un timp nelimitat, permițânduva sa exploatati capacitatea sistemului dumneavoastra.

 

Vreti sa depozitati si sa va protejati in mod deosebit componentele si sculele?

 

Sistemul nostru cu stocare si acces controlat garanteaza manipulare sigură si stocare a componentelor valoroase , oferind protectie optima de la
influențe externe si acces neautorizat.

 

Combinație de măsuri

 

Pentru ca sistemul nostru modular de retragere, este de la sine inteles ca este usor de a combina solutiile prezentate aici.

 

Avantajele la o primă privire:

  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiaşi cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială. 


  • Protecția accesului: Bunurile sunt depozitate într-un sistem închis cu drepturi de acces pentru utilizatorii selectați. 

  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în sistemul de logistică existent și sunt potrivite pentru utilizare ca soluție de depozitare tampon eficientă în zona de producție. 


  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP. 
  • Climă controlată prin reglarea umidității și a temperaturii locațiilor acolo unde sunt depozitate componente critice.
  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată.

 

Merită o investiție în soluții de logistică a depozitelor oferite de Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

Luați legătura cu noi și vom fi bucuroși să discutăm acest aspect cu dumneavoastră. La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru a vă ajuta la optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

Studiu de caz

Ajan Elektronik – just-in-time retrieval for assembly

Ajan Elektronik was looking for an efficient storage and retrieval solution to save space and...


 
OK