Logistică

Soluții personalizate pentru o eficiență îmbunătățită a tehnologiei depozitului dumneavoastră

Fie că sunteți un furnizor de servicii de logistică 3PL cu propriul dumneavoastră depozit fie un furnizor 4PL de optimizare a procesului, atenția dumneavoastră se concentrează asupra eficienței proceselor intralogistice ale clienților dumneavoastră și așteptați un nivel ridicat al productivității și preciziei din partea unui sistem de depozitare și preluare dinamic.  Aflați de la noi cum puteți organiza în mod optim depozitul dumneavoastră conform cerințelor dumneavoastră.

 

Flexibilitatea reprezintă o prioritate de top pentru dumneavoastră?

Modelul modular al sistemelor noastre de preluare dinamice înseamnă că pot fi adaptate ușor pentru a face față noilor cereri din cadrul societății. Tăvile și transportoarele pot fi reconfigurate oricând pentru a maximiza caracterul compact al produselor. În plus, structura cadrului unic al modelelor noastre ușurează relocarea lor dacă și atunci când este necesar fără a trebui să fie demontate în prealabil.

Preluarea rapidă și eficientă a comenzilor este vitală pentru dumneavoastră?

Sistemele complet automatizate de pe sistemele noastre de depozitare cu lift și carusel pot prelua fără probleme comenzi de volume mari într-un interval de timp foarte scurt.

 

Identificarea cipurilor RFID sau asistența din partea sistemelor pick-to-light și de alte tipuri de asemenea nu reprezintă o problemă pentru unitățile noastre! Comenzile sunt preluate cu mare viteză și precizie datorită conceptului lor de control proiectat în mod inteligent.

 

Vă așteptați la o utilizare optimă a spațiului de depozitare disponibil?

Amprenta se poate reduce cu până la 85 la sută, datorită conceptului de depozitare foarte compactă al sistemelor noastre, permițându-ne să creăm spațiu suficient pentru includerea inventarului dumneavoastră.

Ați dori să reduceți la minim timpul petrecut de angajați deplasându-se prin depozit și zona de asamblare?

Prin organizarea instalațiilor noastre aliniate principiului bunuri-la-persoană, articolele necesare sunt transportate direct la angajații din depozit și zonele de asamblare, economisind timpul pe care l-ar fi petrecut deplasându-se. În același timp se îmbunătățește și ergonomia pentru angajați.

Căutați o metodă de management eficientă și flexibilă a depozitelor?

Cu ajutorul software-ului de management al depozitului adaptat individual  configurației unităților dumneavoastră puteți controla și ordona sarcinile de preluare în timp real. Intervalele de prelucrare ale comenzilor individuale sunt reduse, intervalele de preluare și livrare sunt mai scurte, și se economisesc bani în același timp. De asemenea, prelucrarea retururilor este ușor de integrat.

Software-ul WMS este direct integrat în sistemul dumneavoastră ERP. Putem cita o gamă de proiecte de referință în care a fost integrat software-ul nostru precum Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, and Autovision, printre altele. Soluțiile noastre pot fi complet integrate în orice sistem de logistică.

 
Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

Avantajele la o primă privire:

  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială.

 

  • Protecția accesului: Bunurile sunt depozitate într-un sistem închis cu drepturi de acces pentru utilizatorii selectați.

 

  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în orice sistem de logistică existent.
  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.

 

  • Climă controlată prin reglarea umidității și a temperaturii locațiilor acolo unde sunt depozitate componente critice.

 

  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată.

 

Merită o investiție în soluții de logistică a depozitelor oferite de Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

Luați legătura cu noi și vom fi bucuroși să discutăm acest aspect cu dumneavoastră. La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru a vă ajuta la optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

Studiu de caz

Abena – more efficient order picking with pick-to-light trolleys

The Danish manufacturer of hygiene products wanted to increase the speed and precision of order...


 
OK