Mașini-unelte

Soluții personalizate pentru depozitarea, tamponarea, și preluarea materialului

Condițiile de piață în continuă schimbare și presiunea care rezultă de a crește flexibilitatea împreună cu o gamă tot mai mare de instrumente și componente limitează adesea capacitatea de a acționa în rândul specialiștilor în logistică din industria ingineriei mecanice și a construcțiilor instalațiilor. Vă vom arăta cum puteți economisi spațiu valoros cu ajutorul sistemelor noastre organizându-vă în același timp în mod flexibil și eficient depozitul. 

 

Procesele din cadrul societății dumneavoastră necesită o soluție concepută individual pentru dumneavoastră?

Ne întâlnim cu dumneavoastră pentru a obține o soluție de sistem complet care vă ajută u numai să economisiți spațiu în depozit și în halele de producție, dar și să măriți siguranța proceselor și transparența operațiunilor dvs. Sistemele noastre garantează disponibilitatea maximă menținând costurile de depozitare și transport la minim. Profitați de potențialul de raționalizare rezultat. 

 

Așteptați spațiu de depozitare maxim în zona disponibilă pentru depozitarea instrumentelor și componentelor?

Amprenta se poate reduce cu până la 75 la sută, și uneori chiar și până la 85 la sută, datorită conceptului de depozitare foarte compactă al sistemelor noastre, permițându-ne să creăm spațiu suficient pentru includerea inventarului dumneavoastră. Puteți utiliza spațiul economisit pentru a v extinde operațiunea de producție sau zonele de depozitare. 

 

Aveți nevoie de un sistem flexibil pentru depozitarea bunurilor de diferite dimensiuni și calități?

Modelul modular al sistemelor noastre de preluare dinamice înseamnă că pot fi adaptate ușor pentru a face față noilor cereri din cadrul societății. Tăvile și transportoarele pot fi reconfigurate oricând pentru a maximiza caracterul compact al produselor.

 
Asigurarea tamponului reprezintă un aspect cheie al procesului dumneavoastră de producție?

Sistemele noastre pot depozita tampon compact componentele și piesele finite între diferite etape de lucru ale operațiunii dumneavoastră de producție. Materialul poate fi depozitat interimar orice perioadă de timp în cadrul procesului, permițându-vă să exploatați la maxim capacitatea sistemelor dumneavoastră. 

 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

 

Avantajele la o primă privire:

  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiaşi cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială. 


  • Protecția accesului: Bunurile sunt depozitate într-un sistem închis cu drepturi de acces pentru utilizatorii selectați. 

  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în sistemul de logistică existent și sunt potrivite pentru utilizare ca soluție de depozitare tampon eficientă în zona de producție. 


  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP. 
  • Climă controlată prin reglarea umidității și a temperaturii locațiilor acolo unde sunt depozitate componente critice.
  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată.

 

Merită o investiție în soluții de logistică a depozitelor oferite de Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

Luați legătura cu noi și vom fi bucuroși să discutăm acest aspect cu dumneavoastră. La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru a vă ajuta la optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

 

Studiu de caz

ENGEL Elektroantriebe – innovative fire protection for safely storing components

ENGEL Elektroantriebe GmbH manufactures components and systems used in electric drive technology....


 
OK