Medicamente

Atingeți-vă ținta cu dinamism. Și cu Kardex Remstar.

Utilizați potențialul disponibil și folosiți noile opțiuni – cu Kardex Remstar puteți beneficia de flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă consolida poziția competitivă.

Presiunea cauzată de costurile în creștere, globalizarea pe scară tot mai largă și politicile de sănătate prost coordonate: sectorului farmaceutic și celui medical li s-a oferit tot mai multe provocări noi. Totuși: perspectivele nu sunt atât de rele luând în calcul numărul tot mai mare de pacienți din întreaga lume și cererea tot mai mare de metodele de tratament cele mai moderne care vor fi plătite pe scară tot mai largă privat. Intrarea în lupta pentru piața medicamentelor generice este unul dintre răspunsurile pentru aceste împrejurări în schimbare. Celălalt răspuns este: implementarea cercetărilor și informațiilor științifice cât mai curând posibil. Ambele înseamnă că tehnologiile noi trebuie utilizate și resursele trebuie folosite în mod optim. 

 

Mai mult impuls de la A la Z

Vă vom ajuta să creați libertatea pentru deciziile dumneavoastră. Cu ajutorul celui mai ridicat nivel de dinamism în procesele de logistică din dezvoltare, prin producție mergând până la distribuție. Fie că este vorba despre controlul stocurilor în privința ambalajelor, al recipientelor și al materialelor, asigurarea producției sau administrarea formulelor – optimizarea și accelerarea fluxului de lucru stau întotdeauna pe primul loc.

 

Metode noi, posibilități noi

Canalele de distribuție se schimbă de asemenea în industria sănătății – înspre distribuitori și comerț electronic. Puteți profita de experiența noastră cuprinzătoare în domeniul producției și conceptelor de expediere și puteți folosi potențialul pe care vi-l oferă. 

 

Asigurarea în aspectele importante

Cine, ce, când, cum? Răspunsul la aceste întrebări poate fi extrem de important pentru dumneavoastră în anumite situații. Prin adunarea exactă, documentarea și reglementarea tuturor proceselor și sistemelor relevante, trasabilitatea este garantată oricând de Kardex Remstar.

 

Flexibilitate și deschidere la orice

Soluțiile noastre pot fi incorporate în orice sistem de logistică. În calitate de depozit eficient, în producție sau ca tampon pentru o funcționare de comenzi prin corespondență. În plus, software-ul de administrare a depozitului oferit de Kardex Remstar și facilitățile pick and place garantează depozitarea și preluarea în condiții de siguranță și în momente de vârf.  

 

 

Studiu de caz

Schölly Fiberoptic – batch and multi-user picking of small parts

In a newly built factory the supplier of complex visualization systems wanted to link production and...

[more]
[more]

Nycomed – storage of sterile items

The Austrian health care company Nycomed needed new storage units for its intermediate products...

[more]
[more]

 
OK