Petrol și gaze naturale

Păstrarea desfășurării operațiunilor de producție & forare

Impulsionate de cererea în creștere de a scădea prețurile, societățile din industria Petrolului și a Gazelor naturale lucrează mai din greu ca oricând. Locațiile îndepărtate împreună cu graficele de forare foarte aglomerate fac ca accesul la piese să fie un factor critic al succesului.

  

Piese critice

De la construcția platformelor până la productivitatea forării, a avea piesele potrivite la momentul potrivit și în locul potrivit reprezintă un aspect critic al operațiunilor. Soluțiile Kardex Remstar oferă o depozitare organizată și sigură asigurând disponibilitatea maximă a pieselor.

 

Viteză & Precizie

Prin apăsarea unui buton, piesele sunt livrate operatorului pentru expediere imediată, eliminând timpul petrecut deplasându-vă și căutând printre rafturi. Tehnologia pick-to-light îndrumă operatorul către locația exactă de preluare, crescând precizia până la 99%. Un acces mai rapid la piese și o precizie mai mare de preluare maximizează producția în industria petrolului și a gazelor naturale și eficiențele de forare.

 

Inventar în timp real

Cu Power Pick Global sistemele noastre pot integra orice sistem existent ERP sau WMS. Inventarul în timp real oferă o transparență completă a inventarului. Fiecare tranzacție este documentată și înregistrată, ușurând contabilitatea centrului de costuri.

 
OK