Sectorul alimentar

Depozitarea igienică și răcită a bunurilor perisabile

Asigurarea unui lanț frigorific neîntrerupt și condiții de depozitare extrem de igienice sunt esențiale atunci când se manipulează produse alimentare. În plus, gama largă de produse depozitate trebuie să poată fi preluată eficient și precis oricând.  Avem soluția perfectă pentru aceste cerințe.

 

Condițiile de depozitare trebuie să respecte linii directoare stricte privind igiena?

Operațiunile de logistică care implică manipularea produselor alimentare proaspete și perisabile necesită condiții de depozitare extrem de curate. Sistemele noastre dinamice de depozitare și preluare sunt prevăzute opțional cu un concept cuprinzător de protecție la impurități. În plus, tăvile pot fi eficient separate una de cealaltă, permițând diferitelor alimente să fie depozitate separat în condiții de siguranță.

 

Produsele dumneavoastră reacționează în mod sensibil la fluctuațiile de temperatură sau la umiditate excesivă?

Am proiectat unitățile noastre de depozitare din seriile Megamat și Shuttle într-un mod care să permită instalarea unei funcții suplimentare de aer condiționat. Opțiunile pentru cerințele următoare sunt disponibile individual sau în combinație:

 

  • Răcirea pentru depozitarea alimentelor perisabile
  • Înghețarea rapidă pentru depozitarea produselor îngheț


  • Aer condiționat: Oferim un sistem pentru depozitarea articolelor la o temperatură constantă. Acesta este util pentru bunurile care trebuie păstrate într-un anumit interval de temperatură, care se poate situa oriunde între plus șaizeci și minus douăzeci și cinci de grade Celsius. 

Umiditate controlată: În plus, umiditatea din cadrul unității poate fi ușor redusă până la cinci procente. Acesta este un aspect deosebit de important pentru depozitarea bunurilor uscate.

 
Preluarea eficientă a comenzilor reprezintă o prioritate de top în societatea dvs.?

Sistemele complet automatizate de pe sistemele noastre de depozitare cu lift și carusel pot prelua fără probleme comenzi de volume mari într-un interval de timp foarte scurt. Comenzile pot fi combinate în loturi (de ex. pentru livrările către supermarketurile individuale). Identificarea cipurilor RFID sau asistența din partea sistemelor pick-to-light și de alte tipuri de asemenea nu reprezintă o problemă pentru unitățile noastre! Comenzile sunt preluate rapid și precis datorită conceptului lor de control proiectat în mod inteligent.

 

Este necesară etichetarea individuală a articolelor?

Unitățile noastre sunt proiectate într-un mod care permite etichetarea individuală în stațiile de preluare pe baza informațiilor referitoare la marcă, greutate, preț, data expirării, etc., pentru lanțurile alimentare aprovizionate.

 

Trebuie să se asigure un tampon și o secvență pentru articole înainte de experdiere?

Sistemele noastre permit asigurarea unui tampon compact într-o locație de depozitare temporară. Acestea pot fi tamponate acolo orice perioadă de timp până când este necesară expedierea sau prelucrarea acestora în continuare.

 

Sunteți în căutarea unui management eficient al depozitelor pentru trasarea loturilor?

Puteți controla depozitarea și sarcinile de preluare a comenzilor în timp real prin intermediul software-ului nostru de management al depozitelor, care este configurat individual pentru configurația unității dvs. În mod normal, acesta include trasarea fiabilă a lotului cu management și monitorizare permanentă a stocului în timp real. Intervalele de prelucrare pentru comenzile individuale sunt scăzute la minim și perioadele de preluare și livrare sunt reduse, economisindu-se în același timp bani. Prelucrarea online a comenzilor prin intermediul canalelor de comerț electronic se poate integra ușor de asemenea.

 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

 

Avantajele la o primă privire:

  • Climat controlat prin reglarea umidității și a temperaturii.
  • Depozitare igienică în condiții de incintă curată, fără praf.
  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în orice sistem de logistică existent: ca sistem de depozitare cu funcționare independentă, în zona de producție, sau ca tampon eficient pentru expediere.
  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială, eliberând spațiu pentru alte utilizări.


  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.


  • Managementul fiabil al lotului: Chiar și cantitățile extrem de ridicate de cele mai mici articole pot fi depozitate în siguranță și accesate cu ajutorul software-ului de management al depozitului.

 
Merită să investesc în soluțiile de logistică pentru depozitare Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

De ce nu luați legătura cu noi astfel încât să putem analiza acest aspect împreună? La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

 

Studiu de caz

Halba Chocolats – buffer storage for perishable confectionery

The Swiss confectioner wanted to use a buffer storage system to guarantee continuous production and...


 
OK