Sectorul farmaceutic/centrele de distribuție

Depozitarea fiabilă a unei game largi de articole

Depozitarea produselor din sectorul farmaceutic necesită accesul rapid și precis la o gamă variată de diferite articole. Noi avem soluția potrivită prin intermediul sistemelor noastre dinamice de preluare.
 
Depozitați un număr de articole diferite de tipuri diferite?

Soluțiile noastre și preluare dinamice pot prelua fără probleme diferite tipuri de articole. Fie că este vorba de medicamente, materii prime sensibile, sau un lot de produse primare chimice, bunurile pot fi preluate rapid și precis folosind instrumente de autentificare automatizate precum cipurile RFID sau prin intermediul angajaților prin sistemele pick-to-light și alte sisteme.

 

Aveți nevoie de o performanță ridicată de preluare a comenzilor pentru gama dumneavoastră variată de articole?

Sistemele noastre de depozitare și preluare sunt ideale pentru preluarea bunurilor cu deplasare lentă datorită performanței ridicate de preluare a comenzilor și conceptului de depozitare foarte compactă. Un număr de articole total diferite pot fi preluate rapid și în cantități mici cu ajutorul Vertical Buffer Module, care a fost special proiectat pentru acest scop. Aceasta transformă sistemul de depozitare inovator într-o soluție eficientă și care economisește spațiul pentru societățile care păstrează o cantitate mare de bunuri cu deplasare lentă în stoc.

 

Preluarea anumitor articole necesită cea mai mare precizie?

Software-ul nostru de management al depozitelor Power Pick Global a fost îmbunătățită și mai mult în mod specific astfel încât articolele să poată fi administrate, preluate și returnate complet automatizat și astfel cu precizie maximă. Interacțiunea efectivă dintre elementele noastre hardware și software înseamnă că bunurile pot fi accesate cu o precizie de aproape sută la sută.

 

Lucrați în producție și distribuție cu tehnologia transportoare integrată?

Tehnologia noastră poate fi ușor conectat la tehnologia transportoare existentă, fie pentru depozitare și preluare manuală a coșurilor și tăvilor fie pentru operarea automatizată, incluzând transferul bunurilor către fluxul de materiale existent. Conectarea transportorului a fost proiectată în special pentru Vertical Buffer Module pentru a permite încărcarea și preluarea  permanentă a coșurilor, îmbunătățind și mai mult performanța preluării comenzilor.

Sunteți în căutarea unui management eficient al depozitelor pentru trasarea loturilor?

Puteți controla depozitarea și sarcinile de preluare a comenzilor în timp real prin intermediul software-ului nostru de management al depozitelor, care este configurat individual pentru configurația unității dvs. În mod normal, acesta include trasarea fiabilă a lotului cu management și monitorizare permanentă a stocului în timp real. Intervalele de prelucrare pentru comenzile individuale sunt scăzute la minim și perioadele de preluare și livrare sunt reduse, economisindu-se în același timp bani.


Bazați-vă pe experiența industrială cuprinzătoare a experților noștri

Specialiștii noștri au experiență cuprinzătoare referitor la cerințele specifice ale industriei privind manipularea bunurilor periculoase, distribuția conformă cu ADR, și depozitarea articolelor și materiilor prime conform claselor de depozitare VCI.

 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de depozitare și preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

 

Avantajele la o primă privire:

  • Performanța ridicată a preluării comenzilor pentru depozitare și preluare rapide.
  • Conectarea la tehnologia de transport îmbunătățește eficiența din depozit.
  • Managementul fiabil al lotului: Chiar și cantitățile extrem de ridicate de cele mai mici articole pot fi depozitate în siguranță și accesate cu ajutorul software-ului de management al depozitului.
  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială, eliberând spațiu pentru alte utilizări.

 

Model modular: Unitățile pot fi integrate în orice sistem de logistică existent.

Precizie maximă în timpul preluării.

  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.

Merită să investesc în soluțiile de logistică pentru depozitare Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

De ce nu luați legătura cu noi astfel încât să putem analiza acest aspect împreună? La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani. 

 
OK