Pharma sector / production

Depozitarea și preluarea în condiții de siguranță a materiilor prime și a produselor finite

Fabricarea produselor farmaceutice necesită cele mai ridicate standarde în ceea ce privește condițiile igienice și fiabilitate procesului. Aceasta se aplică în special condițiilor de depozitare. Aflați aici ce soluții putem oferi.

 
Condițiile de depozitare trebuie să respecte linii directoare stricte privind igiena?

Fabricarea și depozitarea produselor farmaceutice necesită cele mai ridicate standarde în ceea ce privește igiena și precizia. Sistemele noastre dinamice de depozitare și preluare sunt prevăzute opțional cu un concept cuprinzător de protecție la praf care permite depozitarea în condiții de incintă curată. În plus, tăvile pot fi eficient separate una de cealaltă, permițând diferitelor produse și materiale de bază să fie depozitate separat în condiții de siguranță.

 

Produsele dumneavoastră reacționează în mod sensibil la fluctuațiile de temperatură sau la umiditate excesivă?

Am proiectat unitățile noastre de depozitare din seriile Megamat și Shuttle într-un mod care să permită instalarea unei funcții suplimentare de aer condiționat. Opțiunile pentru cerințele următoare sunt disponibile individual sau în combinație:

 • Răcirea pentru depozitarea materiilor prime și produselor finale sensibile
 • Aer condiționat: Oferim un sistem pentru depozitarea articolelor la o temperatură constantă. Acesta este util pentru bunurile care trebuie păstrate într-un anumit interval de temperatură, care se poate situa oriunde între plus șaizeci și minus douăzeci și cinci de grade Celsius. 
 • Umiditate controlată: În plus, umiditatea din cadrul unității poate fi ușor redusă până la cinci procente. Aceasta este deosebit de importantă pentru depozitarea în special a articolelor uscate sau a materiilor prime.

 
Depozitați un număr de articole diferite de tipuri diferite?

Soluțiile noastre și preluare dinamice pot prelua fără probleme diferite tipuri de articole. Fie că este vorba de bunuri perisabile, de materii de bază sensibile sau produse finale pregătite de expediere, bunurile pot fi preluate rapid și precis folosind instrumente de autentificare automatizate precum cipurile RFID sau prin ajutarea angajaților prin sistemele pick-to-light și alte sisteme. 

 
Preluarea anumitor articole necesită cea mai mare precizie?

Software-ul nostru de management al depozitelor Power Pick Global a fost îmbunătățită și mai mult în mod specific astfel încât articolele farmaceutice produse să poată fi administrate, preluate și returnate complet automatizat și astfel cu precizie maximă.  Interacțiunea efectivă dintre elementele noastre hardware și software înseamnă că bunurile pot fi accesate cu o precizie de aproape sută la sută.

 

Substanțele depozitate sunt clasificate ca fiind bunuri periculoase?

Unitățile noastre includ mecanisme speciale de protecție anti-explozie pentru a preveni incendiile cauzate de aprinderi și exploziile în locațiile în care există materii foarte inflamabile. În situațiile periculoase unitatea de depozitare afectată este inundată cu gaze rezistente la explozii. Alte măsuri preventive luate în ceea ce privește instalațiile noastre includ utilizarea motoarelor fără formarea de arc electric și a tăvilor cu frecare redusă.

 

Lucrați cu acizi corozivi și substanțe alcaline?

Componentele de pe unitățile noastre - și în special tăvile care vin în contact cu produsele depozitate - sunt realizate din oțel, împiedicând daunele provocate de substanțe agresive și precursori utilizați în industria farmaceutică. 

 

Bazați-vă pe experiența industrială cuprinzătoare a experților noștri

Specialiștii noștri au experiență cuprinzătoare referitor la cerințele specifice ale industriei privind manipularea bunurilor periculoase, distribuția conformă cu ADR, și depozitarea articolelor și materiilor prime conform claselor de depozitare VCI.

 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de depozitare și preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.

 

Avantajele la o primă privire:

 • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată.

 

 • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială, eliberând spațiu pentru alte utilizări.
 • Model modular: Unitățile pot fi integrate în orice sistem de logistică existent.
 • Climat controlat prin reglarea umidității și a temperaturii.
 • Precizie maximă în timpul preluării
 • Protecție eficientă a bunurilor periculoase depozitate


 • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.


 • Managementul fiabil al lotului: Chiar și cantitățile extrem de ridicate de cele mai mici articole pot fi depozitate în siguranță și accesate cu ajutorul software-ului de management al depozitului.

 

Merită să investesc în soluțiile de logistică pentru depozitare Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

De ce nu luați legătura cu noi astfel încât să putem analiza acest aspect împreună? La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

 
OK