Sectorul farmaceutic/spitale

Depozitarea în condiții de curățenie a articolelor pentru spitale

Manipularea extrem de igienică a articolelor cu utilizare zilnică conform regulamentelor oficiale stricte reprezintă cerința cheie a intralogisticii spitalelor. Aceasta prezintă provocări speciale în ceea ce privește condițiile de depozitare. Noi avem soluția potrivită prin intermediul sistemelor noastre dinamice de preluare.

 


Condițiile de depozitare trebuie să respecte liniile directoare cele mai stricte privind igiena?

Operațiunile de logistică care implică manipularea articolelor pentru spitale necesită condiții de depozitare extrem de curate. Sistemele noastre dinamice de depozitare și preluare sunt prevăzute opțional cu un concept cuprinzător de protecție la praf care permite chiar și depozitarea în condiții de incintă curată. În plus, tăvile pot fi eficient separate una de cealaltă, permițând diferitelor produse să fie depozitate separat în condiții de siguranță.
 

Preluarea anumitor articole necesită cea mai mare precizie?

Software-ul nostru de management al depozitelor Power Pick Global a fost îmbunătățită și mai mult în mod specific astfel încât articole precum medicamentele din rețete și alte medicamente să poată fi administrate, preluate și returnate complet automatizat și astfel cu precizie maximă. Interacțiunea efectivă dintre elementele noastre hardware și software înseamnă că bunurile pot fi accesate cu o precizie de aproape sută la sută.
 

Produsele dumneavoastră reacționează în mod sensibil la fluctuațiile de temperatură sau la umiditate excesivă?

Am proiectat unitățile noastre de depozitare din seriile Megamat și Shuttle într-un mod care să permită instalarea unei funcții suplimentare de aer condiționat. Opțiunile pentru cerințele următoare sunt disponibile individual sau în combinație:
 
  • Răcirea pentru depozitarea articolelor sensibile precum medicamentele.
  • Aer condiționat: Oferim un sistem pentru depozitarea articolelor la o temperatură constantă. Acesta este util pentru bunurile care trebie păstrate într-un anumit interval de temperatură, care se poate situa oriunde între plus șaizeci și minus douăzeci și cinci de grade Celsius. 
  • Umiditate controlată: În plus, umiditatea din cadrul unității poate fi ușor redusă până la cinci procente. Aceasta este deosebit de importantă pentru depozitarea în special a articolelor uscate sau a materiilor prime.

 

Sunteți în căutarea unui management eficient al depozitelor pentru trasarea loturilor?

Puteți controla depozitarea și sarcinile de preluare a comenzilor în timp real prin intermediul software-ului nostru de management al depozitelor, care este configurat individual pentru configurația unității dvs. În mod normal, acesta include trasarea fiabilă a lotului cu management și monitorizare permanentă a stocului în timp real. Intervalele de prelucrare pentru comenzile individuale sunt scăzute la minim și perioadele de preluare și livrare sunt reduse, reducându-se în același costurile.
 

Depozitați un număr de articole diferite de tipuri diferite?

Soluțiile noastre dinamice de  preluare pot prelua fără probleme diferite tipuri de articole. Fie că este vorba de medicamentație perisabilă, instrumente chirurgicale foarte sensibile sau un lot de lenjerii  de pat, bunurile pot fi preluate rapid și precis folosind instrumente de autentificare automatizate precum cipurile RFID sau prin intermediul angajaților prin sistemele pick-to-light și alte sisteme.
 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.
 
Avantajele la o primă privire:
  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată.


  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială, eliberând spațiu pentru alte utilizări.


  • Model modular: Unitățile pot fi integrate în orice sistem de logistică existent.


  • Climat controlat prin reglarea umidității și a temperaturii atunci când se depozitează articole sensibile.


  • Precizie maximă în timpul preluării.


Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.


  • Managementul fiabil al lotului: Chiar și cantitățile extrem de ridicate de cele mai mici articole pot fi depozitate în siguranță și accesate cu ajutorul software-ului de management al depozitului.

 
Merită să investesc în soluțiile de logistică pentru depozitare Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?
De ce nu luați legătura cu noi astfel încât să putem analiza acest aspect împreună? La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

 

 
OK