Sectorul optic

Depozitarea și preluarea în condiții de siguranță a componentelor și a produselor finite

Fiabilitatea procesului și manipularea cu atenție a componentelor și produselor sensibile beneficiază de cea mai mare prioritate în sectorul optic. Aceasta prezintă provocări speciale în ceea ce privește condițiile de depozitare. Aflați aici ce soluții putem oferi.

 

Mediul dumneavoastră de producție necesită manipularea fără praf a componentele și instrumente optice sensibile?

Depozitarea în condiții de incintă curată este adesea necesară pentru manipularea dispozitivelor optice foarte sensibile și a instrumentelor asociate. Sistemele noastre dinamice de depozitare și preluare pot fi prevăzute opțional cu un concept cuprinzător de protecție la praf. Chiar suntem una dintre puținele societăți care pot oferi soluții capabile de a realiza sarcini de depozitare și preluare într-un mediu de incintă curată.
 

Procesele dumneavoastră de producție sunt foarte automatizate?

Automatizarea sistemelor noastre dinamice de depozitare și preluare poate fi scalată în mod flexibil. Astfel, nivelul de automatizare al unităților poate fi adaptat proceselor dumneavoastră de de activitate din zonele de producție și distribuție, până la o soluție complet automatizată operată de un robot pentru o eficiență și mai mare a depozitului.
 

Lucrați în producție și distribuție cu tehnologia transportoare integrată?

Tehnologia noastră poate fi ușor conectat la tehnologia transportoare existentă, fie pentru depozitare și preluare manuală a coșurilor și tăvilor fie pentru operarea automatizată, incluzând transferul bunurilor către fluxul de materiale existent. Conectarea transportorului a fost proiectată în special pentru Vertical Buffer Module pentru a permite încărcarea și preluarea  permanentă a coșurilor, îmbunătățind și mai mult performanța preluării comenzilor.
 

Trebuie să preluați un număr mare de articole rapid și precis?

Sistemele complet automatizate de pe sistemele noastre de depozitare cu lift și carusel pot prelua fără probleme comenzi de volume mari într-un interval de timp foarte scurt. Identificarea cipurilor RFID sau asistența din partea sistemelor pick-to-light și de alte tipuri de asemenea nu reprezintă o problemă pentru unitățile noastre! Comenzile sunt preluate rapid și precis datorită conceptului lor de control proiectat în mod inteligent.
 

Combinație de măsuri

Deoarece modelul sistemelor noastre de preluare este unul modular, este de la sine înțeles că este ușor să se combine soluțiile prezentate aici.


Avantajele la o primă privire:

  • Depozitare fără praf în condiții de incintă curată. 
  • Mai puțin spațiu necesar: Amprenta necesară poate fi redusă cu până la 85 la sută datorită conceptului de spațiu de depozitare foarte compact. Aceasta face posibilă depozitarea aceleiași cantități de bunuri pe o amprentă de doar zece până la 25 la sută din dimensiunea inițială, eliberând spațiu pentru alte utilizări.
  • Nivel ridicat al automatizării pentru accelerarea proceselor 
  • Conectarea la tehnologia transportoare îmbunătățește eficiența depozitelor.
  • Administrarea îmbunătățită a inventarului: Software-ul de management al depozitului Power Pick Global face posibilă monitorizarea permanentă a nivelurilor de stoc în timp real prin intermediul conexiunii sale directe la sistemul ERP.
  • Managementul fiabil al lotului: Chiar și cantitățile extrem de ridicate de cele mai mici articole pot fi depozitate în siguranță și accesate cu ajutorul software-ului de management al depozitului.

 

Merită să investesc în soluțiile de logistică pentru depozitare Kardex Remstar pentru afacerea dumneavoastră?

De ce nu luați legătura cu noi astfel încât să putem analiza acest aspect împreună? La cerere, vă putem oferi o evaluare gratuită, fără obligații a opțiunilor disponibile pentru optimizarea operațiunii de logistică de depozitare și pentru a economisi spațiu, timp și bani.

 

 
OK