Societățile de produse electronice

Kardex Remstar dispune de soluții pentru optimizarea depozitării atât a elementelor hardware cât și software în industria electronică. Aceasta se aplică articolelor obișnuite cât și SMD. Sistemele de depozitare automatizate sunt prevăzute cu protecție ESD și pot suporta bobine SMD (în poziție verticală sau orizontală) sau bare de toate dimensiunile.

 

Software-ul Kardex “Power Pick Global Smartpick 5200” a fost special conceput pentru industria electronică cu scopul de a administra depozitarea și preluarea bunurilor, de a înregistra informațiile privind nivelurile de stoc, și de a supraveghea procesul de restituire a articolelor precum bobinele SMD din zona de producție către unitățile de depozitare. 

 

Sistemele de depozitare automatizate pot fi folosite individual în zona de producție ca parte din procesul simplu și pot alimenta transportoarele individuale cu componente. Sistemele de depozitare automatizate pot fi de asemenea incorporate într-un singur sistem alcătuit din mai multe unități automatizate care fac parte din depozitul central.

 

Sistemele de depozitare automatizate nu numai că sunt protejate ESD, dar pot fi de asemenea prevăzute cu funcții pentru reglarea ambientului, inclusiv una care să regleze umiditatea aerului până la un nivel de cinci la sută.

 

Beneficiile la o primă privire

  • Mai mult spațiu pentru producție. Volumul de suprafață a podelei poate fi adesea redus cu între 75 până la 90 la sută. Aceasta înseamnă că același volum de bunuri poate fi depozitat pe o amprentă de 10 până la 25 la sută din dimensiunea spațiului inițial.
  • Administrarea mai bună a inventarului. Software-ul Kardex  face posibilă numărarea stocului de fiecare dată când se golește un spațiu de depozitare. Cu o interfață către sistemul ERP aceasta înseamnă că nivelurile stocurilor sunt, în general, bine echilibrate întotdeauna. Informațiile în timp real privind nivelurile de stoc reduc riscul unei opriri inutile a producției. Sistemul poate suporta și componente care sunt returnate în stoc.
  • Mediu controlat. Există o opțiunea pentru reglarea umidității din aer atunci când se depozitează componente critice. Alte opțiuni includ condiții de incintă curată și reglarea temperaturii.
  • Manipularea în condiții de siguranță a componentelor și bunurilor depozitate. bobinele scumpe ale componentelor sunt închise și protejate de influențe externe și acces neautorizat.
  • Spații de depozitare flexibile. Sistemele de depozitare automatizate Kardex sunt în special flexibile și pot fi adaptate în mod continuu pentru a se potrivi bobinelor SMD cu diferite diametre și diverse dimensiuni ale barelor și ale altor articole.
  • Protecție ESD. Sistemele de depozitare automatizate Kardex pot fi prevăzute cu protecție ESD. 
  • Proces mai sigur de depozitare și preluare. Procesul de depozitare și preluare este optimizat utilizând software-ul Kardex. Există o opțiune pentru administrarea bunurilor prin numere de lot și de a scana bunurile pentru a se asigura că au fost preluate corect și alocate ordinii corecte de producție.

 

 

Merită să investesc în Kardex Remstar pentru afacerea mea?

Vom fi bucuroși să vă facem o vizită și să realizăm un sondaj gratuit, fără nicio obligație, pentru a evalua opțiunile disponibile pentru a vă ajuta să economisiți spațiu, timp și bani în depozitul dumneavoastră. Majoritatea clienților noștri care au reușit acum să reducă în mod semnificativ costurile lor de funcționare sau să rezolve problemele de spațiu în depozitele acestora au început cu o vizită de acest tip. Trimiteți-ne un e-mail sau completați formularul nostru de contact. 

  
OK