Societățile de vânzare cu amănuntul și depozitele de distribuție

Indiferent de dimensiunea vânzărilor dumneavoastră și a depozitelor de distribuție și de industria în care activați, Kardex Remstar dispune de soluții pentru a mări eficiența și pentru a reduce semnificativ volumul de spațiu de depozitare utilizat. Sistemele noastre de depozitare automatizate și soluțiile software  sunt personalizate pentru sarcina respectivă și fabricate conform așteptărilor societății, indiferent dacă aveți nevoie de o soluție individuală semi-automatizată formată din una sau două sisteme de depozitare automatizate, sau un număr de sisteme de depozitare automatizate cu opțiunea de a depozita și prelua bunurile complet automatizat fără a fi nevoie de intervenția umană.

 

Comparativ cu depozitarea bunurilor pe rafturi sau platforme la mezanin (plafoane false) , sistemele de depozitare automate Kardex îmbunătățesc eficiența de preluare a comenzilor cu între 100 și 400 la sută. În același timp, volumul de spațiu pe podea necesar poate fi adesea redus până la o zecime din dimensiune. Alte îmbunătățiri includ un gestionare mai precis al depozitării, mai puține erori la momentul preluării comenzilor, un mediu de lucru mai bun, și ergonomie crescută. Beneficiile se reflectă mai bine într-un ROI mai rapid (randament al investițiilor) și costuri reduse de funcționare, care au un impact direct și pozitiv asupra rezultatelor de comercializare. 

 

Care zone ale depozitului pot fi optimizate prin sistemele de depozitare automatizate Kardex Remstar?

Bunurile și zonele din depozit care sunt ele mai potrivite pentru măsurile de optimizare diferă de la o societate la alta, dar implică în principal bunuri care sunt depozitate pe rafturi și pe platforme mezanin, sau bunuri din zonele de preluare.

 

Cerințele clienților (clienți privați precum și societăți publice) adesea implică un număr în creștere de comenzi cu mai puține articole individuale și un timp de livrare mai rapid. Aceasta pune presiune și mai mare asupra desfășurării unei operațiuni de logistică eficientă și asupra optimizării depozitării bunurilor, în special a celor depozitate în recipiente care au fost deschise. Sistemele de depozitare automatizate Kardex Remstar sunt flexibil structurate și adaptate pentru fiecare sarcină individuală. Toate bunurile sunt depozitate pe tăvi, ceea ce mărește flexibilitatea și gama de dimensiuni posibile ale bunurilor care pot fi depozitate în sistemele de depozitare automatizată. Înălțimile sunt de asemenea adaptate la bunurile în sine pentru a utiliza din plin volumul și pot fi reglate oricând dacă există modificări în ceea ce privește cerințele sau tipul de bunuri depozitate. Cu alte cuvinte, societatea nu este legată de configurația depozitului, dar îl poate adapta ușor la dezvoltările activității în continuă schimbare. O astfel de flexibilitate și utilizare mai bună a spațiului permit adesea societății să-și extindă gama de produse și să optimizeze operațiunea sa de achiziție.

 

Privire de ansamblu asupra beneficiilor optimizării spațiului de depozitare cu ajutorul sistemelor de depozitare automatizate Kardex Remstar

 


  • Eficiență sporită Clienții noștri au raportat adesea o eficiență crescută între 100 și 400 la sută.
  • Spațiu economisit. Volumul de suprafață a podelei poate fi adesea redus cu între 75 până la 90 la sută. Aceasta înseamnă că același volum de bunuri poate fi depozitat pe o amprentă de 10 până la 25 la sută din dimensiunea spațiului inițial.
  • Profitabilitate crescută. Investiția este de asemenea asociată cu un ROI mai rapid (rata de preluare a investițiilor) datorită eficienței crescute și a spațiului economisit. De interes este și faptul că închirierea sistemului face posibile economii substanțial mai mari decât plata chiriei lunare de fapt, chiar și atunci când prima plată este de 0 euro. Aceasta înseamnă că vă puteți îmbunătăți rezultatele de comercializare chiar de la început.
  • Mai puține erori în preluarea comenzilor. Indicatoarele cu laser, fâșiile de lumină cu poziție matrice, și sistemele put-to-light ghidează operatorul direct până la locul corect și există și opțiunea de a verifica dacă bunurile corecte au fost preluate prin intermediul unui sistem de scanare. Din experiență, rata erorilor scade față de preluarea comenzilor de pe raft. În unele cazuri, aceasta poate genera economii anuale semnificative îmbunătățind în același timp reputația societății printre clienții săi.
  • Administrarea mai bună a inventarului. Software-ul Kardex face posibilă numărarea stocului de fiecare dată când se golește un spațiu de depozitare.  Cu o interfață către sistemul ERP aceasta înseamnă că nivelurile stocurilor sunt, în general, bine echilibrate întotdeauna.  Aceasta duce la o mai bună administrare a achizițiilor și reduce riscul comandării unui stoc prea mare. Destul de multe companii au reușit să evite astfel un bilanț anual.
  • Bunuri mai curate. Bunurile sunt închise în sistemele de depozitare automatizate și protejate de lumina soarelui și de praf. În cazul bunurilor deosebit de sensibile, se poate regla mediul din sistemul de depozitare, se poate regla o anumită temperatură și un anumit nivel de umiditate, și se pot menține  condiții pentru o incintă curată.
  • Capacitate îmbunătățită pentru competiție. Reducerea costurilor de logistică și de manipulare îmbunătățește capacitatea de a concura.
  • Ergonomie și mediu de lucru îmbunătățite. Prin depozitarea pe rafturi tradiționale, comenzile sunt preluate de la înălțimi total diferite, neergonomice și uneori chiar și o scară trebuie folosită. Printr-un sistem de depozitare automatizată bunurile sunt transportate către angajat la o înălțime ergonomică de fiecare dată.
  • Flexibilitate și adaptabilitate. Sistemele de depozitare automatizată Kardex Remstar sunt flexibile și pot fi adaptate în mod continuu pentru a face față nevoilor în schimbare din orice moment. 


Integrarea sistemelor de depozitare automatizate Kardex în sistemul dumneavoastră gazdă

 

Sistemele de depozitare automatizată Kardex sunt în general controlate de software Kardex, un tip de pachet de software WMS (sistem de management al depozitelor). Puteți beneficia din plin și utiliza la maxim spațiul de depozitare prin integrarea software-ului Kardex în sistemul dumneavoastră ERP, în magazinul online sau în software-ul WMS existent. Dispunem de o întreagă gamă de referințe unde instalațiile au fost integrate în Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, Autovision, și multe alte sisteme.

Referințe


În calitate de furnizor de top al soluțiilor de depozitare automatizată, Kardex Remstar a instalat peste 1.000 de sisteme în întreaga lume - pentru sarcini mici și mari pentru afaceri mici și mari dintr-o gamă întreagă de industrii.  Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de alte informații.
Jørn Petersen, Abena Logistics:

”Investiția în Kardex Remstar ne-a oferit șansa de a ne mări activitățile de vânzare fără a avea nevoie de mai mult personal. Această investiție chiar a meritat pentru noi.”

 
OK