Comercianții cu ridicata sau cu amănuntul de mașini

Cu care sarcini vă poate ajuta Kardex Remstar?

Problemele cu care se confruntă comercianții cu ridicata sau cu amănuntul de mașini sunt adesea foarte diferite. Kardex Remstar are soluții pentru ambele sectoare care pot economisi spațiu, îmbunătăți administrarea depozitului, și mări eficiența depozitării pieselor de schimb. 
Pentru un comerciant cu ridicata de mașini, măsurile pentru optimizarea depozitului implică adesea reducerea costurilor de distribuire a bunurilor. Timpul de preluare a comenzilor este redus cu ajutorul principiului ”bunuri-pentru-persoană”. Eficiența poate fi mărită cu între 100 și 400 la sută. Pentru un comerciant cu amănuntul de mașini, sarcină implică în general reducerea spațiului necesar pentru depozitarea pieselor de schimb pentru a putea mări spațiul pentru showroom sau pentru a crea mai mult spațiu pentru atelier. Atunci când se utilizează sistemele de depozitare automatizată Kardex, spațiul pe podea necesar pentru depozitarea bunurilor poate fi adesea redus cu între 75 până la 90 la sută față de depozitarea statică pe rafturi. 
Din moment ce bunurile sunt depozitate pe tăvițe cu dimensiuni mai mari (în general 3-4 metri lățime), piesele de schimb sau alte bunuri de toate tipurile de dimensiuni pot fi stocate în sistemele de depozitare automatizate.
Înălțimile sunt de asemenea adaptate la bunurile în sine pentru a utiliza din plin volumul și pot fi reglate oricând dacă există modificări în ceea ce privește cerințele sau tipul de bunuri depozitate.
Înălțimea sistemului de depozitare automatizat este adaptată pentru a se potrivi înălțimii reale a clădirii pentru a utiliza cât mai bine posibil spațiul.  
 

Toate piesele de schimb și bunurile sunt transportate către angajat la o înălțime de manipulare ergonomică.
 

Integrarea sistemelor de depozitare automatizate Kardex în sistemul dumneavoastră gazdă
Sistemele de depozitare automatizată Kardex sunt în general controlate de software Kardex, un tip de pachet de software WMS (sistem de management al depozitelor). Puteți beneficia din plin și utiliza la maxim spațiul de depozitare prin integrarea software-ului Kardex în sistemul dumneavoastră ERP. Dispunem de o întreagă gamă de referințe unde instalațiile au fost integrate în Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, Autovision, și multe alte sisteme.
 

Referințe

În calitate de furnizor de top în domeniul soluțiilor de depozitare automatizate, Kardex Remstar a instalat peste 140.000 de sisteme în întreaga lume.  Oferim soluții profitabile pornind de la un singur sistem de depozitare automatizat pentru un comerciant cu amănuntul de mașini/depozit de piese de schimb până la sisteme mai mari pentru comercianții cu ridicata de mașini. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de alte informații.

 

Jan Petersen de la depozitul de piese de schimb K. W Bruun din Hedehusene:

“Am redus spațiul pe podea de la 2.200 m² la 162 m², ceea ce ne-a oferit mai mult spațiu pentru a depozita piesele de schimb. În plus, ne-am dublat eficiența și acum avem angajați mai satisfăcuți.”

 
OK