E-commerse

Eficiență și flexibilitate adaptate la magazinul dumneavoastră online

 

Maximizarea eficienței și competitivității

Indiferent de dimensiunea magazinului dumneavoastră online, Kardex Remstar are soluțiile pentru maximizarea eficienței în depozitul dumneavoastră și îmbunătățește astfel competitivitatea. Sistemele noastre de depozitare automatizate și soluțiile software  sunt personalizate pentru sarcina respectivă și fabricate conform așteptărilor societății, indiferent dacă sunt necesare pentru o soluție individuală semi-automatizată formată din una sau două sisteme de depozitare automatizate, sau pentru proiecte mai mari cu un număr de sisteme de depozitare automatizate și opțiunea de a depozita și prelua bunurile complet automatizat.


 
După deschiderea unui magazin online, unii dintre clienții noștri mai mici au investit în unul sau două sisteme automatizate de depozitare și au crescut ulterior numărul de sisteme de depozitare pe măsură ce afacerea s-a dezvoltat. Față de metodele de depozitare tradiționale, clienții noștri au îmbunătățit eficiența în depozite cu între 100 și 400 la sută față de preluarea comenzilor din depozitarea  pe rafturi, economisind astfel foarte mulți bani.

 

 

Crearea unui spațiu pentru mai multe bunuri. Economisirea unor spații imense.

Indiferent dacă plafonul dumneavoastră are o înălțime de 2,5 sau 30 de metri, sistemele de depozitare automatizate sunt precis adaptate la spațiul disponibil în mod standard. Poziția și dispunerea sunt flexibile, și sistemele de depozitare automat Kardex se adaptează înălțimii reale a bunurilor dumneavoastră, utilizând cât mai eficient spațiul. Prin comparație cu depozitarea bunurilor pe rafturi obișnuite, clienții noștri reduc volumul de spațiu necesar pentru depozitare cu între 70 până la 90 la sută prin investirea în sistemele de depozitare automatizate Kardex.
 
Aceasta înseamnă că au reușit să permită magazinului online al acestora să se dezvolte în spațiul fizic existent. Din acest motiv, unii clienți nu au trebuit să se mute în sediu nou sau să construiască extinderi scumpe. 
Beneficiați de o soluție flexibilă care se adaptează nevoilor dumneavoastră
Magazinele online există într-un mediu zilnic dinamic în care flexibilitatea și abilitatea de a se adapta sunt parametri importanți pentru o profitabilitate maximă. Kardex Remstar a dezvoltat soluții care asigură faptul că puteți utiliza întregul sistem doar cu resursele necesare, indiferent dacă există multe sau puține comenzi plasate pe Internet.

Aveți opțiunea de a controla unitățile de depozitare cu ajutorul sistemelor de software Kardex, care rezolvă depozitarea și preluarea într-un singur proces. Acesta are avantajul de a optimiza resursele și de a reduce timpul de prelucrare al comenzilor individuale. Scopul principal aici este de a reduce costurile și de a oferi clientului din magazinul online un timp de livrare mai rapid.

 
Îmbunătățirea lichidității și astfel posibilitatea de extindere a magazinului online

Puteți economisi bani rapid investind în sisteme automatizate de depozitare oferite de Kardex Remstar. Putem oferi dovezi de la clienții existenți care au putut realiza economii nete semnificative în primele câteva luni, ceea ce a avut un impact direct asupra rezultatelor de comercializare. Prin închirierea sistemului, de exemplu, economiile lunare au fost mai mari decât plata chiriei aferente, ceea ce a dus la o lichiditate îmbunătățită și a deschis posibilitatea investirii în activități de vânzare și a impulsionat capacitatea competitivă a societății.

Extinderea sistemului pe măsura dezvoltării magazinului online

Pentru magazinele online mai mici este avantajos să se investească în unul sau două sisteme de depozitare automate împreună cu un pachet software. Chiar și aceasta va optimiza profitabilitatea spațiului de depozitare. Sistemul de depozitare automatizată poate fi extins treptat pe măsură ce afacerea se dezvoltă iar integrarea unei unități suplimentare este practic la fel de simplă ca și construirea unui raft obișnuit.
 
Integrarea sistemelor de depozitare automatizate Kardex în magazinul dumneavoastră online sau în sistemul gazdă
Sistemele de depozitare automatizată Kardex sunt în general controlate de software Kardex, un tip de pachet de software WMS (sistem de gestionare al depozitelor). Puteți beneficia din plin și utiliza la maxim spațiul de depozitare prin integrarea software-ului Kardex în sistemul dumneavoastră ERP, în magazinul online sau în software-ul WMS existent. Kardex Remstar dispune de o întreagă gamă de referințe unde instalațiile au fost integrate în Axapta, Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, Autovision, și multe alte sisteme.
 

Merită să investesc în Kardex Remstar pentru afacerea mea?

Vom fi bucuroși să vă facem o vizită și să realizăm un sondaj gratuit, fără nicio obligație, pentru a evalua opțiunile disponibile pentru a vă ajuta să economisiți spațiu, timp și bani în depozitul dumneavoastră. Majoritatea clienților noștri care au reușit acum să reducă în mod semnificativ costurile lor de funcționare sau să rezolve problemele de spațiu în depozitele acestora au început cu o vizită de acest tip. Dimensiunea societății dumneavoastră sau linia de activitate nu este un factor decisiv. Trimiteți-ne un e-mail sau completați formularul nostru de contact.
 

Referințe

În calitate de furnizor de top al soluțiilor de depozitare automatizată, Kardex Remstar a instalat peste 1.000 de sisteme în Danemarca și alte 140.000 în întreaga lume - pentru sarcini mici și mari pentru afaceri mici și mari dintr-o gamă întreagă de industrii.  Am dotat societăți ale căror activități se bazează în întregime pe un magazin online, dar și societăți al căror magazin online este doar unul cu multe vânzări și canale de marketing. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de alte informații.

 

 

Lasse Andersen, partener al nicehair.dk:

”Am obținut o soluție de logistică care economisește spațiul, flexibilă și extrem de rapidă care ne permite să continuăm pe calea dezvoltării.”

 
OK