Life Cycle Service Portfolio

Siguranță sporită - Eficiență mai mare - Productivitate mai mare

Serviciul Life Cycle Service al Kardex Remstar oferă o soluție modulară, integrată, care garantează o funcționare eficientă a operațiunilor logistice și de depozitare.

»Citiți mai multe despre serviciile noastre 

ACUM NOU: Pentru FLEX Care și FULL Care

Remote Support - Servicii de cea mai bună calitate, cu asistență pentru utilizator și management

Remote Assistance și Remote Analytics pentru mai multă transparență, productivitate și securitate pe întreaga durată de viață a unităților dvs. Kardex Remstar.
» Mai mult

Kardex Remstar Base Care

BASE Care – Pachetul de protecție de bază pentru soluțiile automate de depozitare de la Kardex Remstar. Tehnicienii noștri experimentați garantează o testare fiabilă în conformitate cu cerințele legale. În cazul unor defecțiuni sau întrebări, echipa noastră de service va fi încântată să vă ajute în timpul orelor normale de lucru.

Kardex Remstar Flex Care

FLEX Care - Ajustați detaliile contractului exact la nevoile dvs. personale. Decideți de cât de multă asistență aveți nevoie de la noi și dacă aveți nevoie de modulul nostru Remote Support pentru a reduce riscul de defectare a echipamentului. FLEX Care este cel mai popular pachet de contract pentru companii cu personal propriu de întreținere.

Kardex Remstar Full Care

FULL Care –  Bucurați-vă de o protecție maximă prin service la costuri previzibile. Pachetul nostru FULL Care vă oferă o serie de beneficii tangibile. Modulul încorporat Remote Support detectează problemele devreme, astfel încât să puteți lua măsuri preventive pentru a asigura productivitatea sistemelor dvs. În același timp, toate cerințele de service sunt deja incluse în pachet. Aceasta înseamnă că nu există costuri suplimentare pentru repararea sau întreținerea sistemelor dvs. de stocare. FULL Care este pentru companiile care nu au propriul personal de întreținere.

 

 

 

 

 

Download brochure
Life Cycle Service
Life Cycle Service
 
OK