Privire de ansamblu asupra produselor Kardex Remstar

Vertical Buffer Module

Măsurați intralogistica dumneavoastră

De la depozitarea foarte compactă a pieselor de schimb și instrumentelor pentru operațiunea dumneavoastră de producție până la preluarea pieselor mici din depozitul dumneavoastră, Vertical Buffer Module stabilește standardele în ceea ce privește viteza, precizia, și eficiența energiei.

 

Sistem de Vertical Lift

Vertical Lift Systems

Performanță la nivelul cel mai ridicat și în condiții de siguranță

Pentru a se depozita în mod automat la densitate ridicată și pentru a lucra în condiții de siguranță și fără oboseală, cuvântul magic este "OptiFlex". Este prescurtarea de la ”opti”-m și ”flex”-ibil și înseamnă: densitate optimă, strategie de depozitare flexibilă, utilizare optimizată a înălțimii incintei și administrarea inteligentă a depozitării.

 

 

Vertical Carousels

Cea mai mare capacitate de depozitare posibilă

Construcția compactă a Megamat RS vă permite să obțineți cea mai mare capacitate de depozitare posibilă. Sistemul poate fi instalat ca un carusel vertical fără a fi nevoie de susținere sau ca o soluție de mai multe etaje cu mai multe deschideri de acces și cu o înălțime de până la zece metri.

 

 

 

 

Systeme Horizontal

The horizontal solution is an automated horizontal carousel with high performance and safety.

Perioade optime de transport și depozitare

Soluția orizontală este un carusel orizontal automatizat cu performanță și siguranță la nivel ridicat. Sistemul său pick-to-light permite un nivel ridicat de precizie de acces. Perioadele optimizate de transport și depozitare și preluarea controlată de software asigură o eficiență ridicată a sistemului și asigură un ROI excelent (rată de preluare a investiției).

Treceți la Horizontal Systeme

Unitățile de sarcină grea

Heavy Duty Units

Kardex Remstar împreună cu Intertex – Soluții de depozitare și preluare pentru bunuri extrem de grele și lungi

Împreună cu unitățile de sarcină grea Towermat și Intermat, Kardex Remstar a dezvoltat soluția ideală pentru societățile care doresc să depoziteze bunuri supradimensionate și extrem de grele într-un mod eficient, sigur și care să economisească spațiu.

 

Power Pick Global

Power Pick Global - The best way for global networking of storage and retrieval solutions.

Cel mai bun mod pentru realizarea unei rețele globale de depozitare și preluare.

Power Pick Global este un software modern, bazat pe client pentru toate aplicațiile asociate cu administrarea unui depozit. Datorită proiectării sale modulare și conceptului nou de programare, sunteți dotat în mod ideal pentru adaptarea întreprinderii dumneavoastră ușor și flexibil la modificările constante din planificarea resurselor ani de-a rândul. 

Treceți la Power Pick Global

Soluții pentru birou - Times Two

Office Solution: Times Two - Doubles your shelf space

Dublează spațiul dumneavoastră pe rafturi

Times Two reprezintă un sistem de depozitare cu două fețe care are nevoie de foarte puțin spațiu. Spațiul pe raft este de fapt obținut într-un cub rotativ în cadrul unei carcase statice. Partea din față și cea din spate sunt ușor accesibile oricând pentru a înlocui sau scoate dosare.

 

Treceți la times Two

Soluții de birou - Lektriever

Office Solution: Lektriever - Automated media management

Administrare automatizată a mijloacelor mass media

Lektriever este un sistem de depozitare și preluare automatizat pentru suporturi mass media controlat de software care poate include mii de fișiere, videoclipuri, CD-uri, DVD-uri etc. Poate funcționa offline sau poate fi legat online la unul dintre sistemele noastre IT. Modul de funcționare este simplu și ușor de utilizat: Lektriever caută în mod automat fiecare mediu doar prin apăsarea unui buton.

 

Treceți la Lektriever

Download Brochure
Kardex Remstar Product Overview
 
OK