Horizontal Carousel

O soluție eficientă pentru depozitarea și preluarea rapidă

Un carusel orizontal de la Kardex Remstar economisește timp prin accesul rapid, direct și fiabil.

Horizontal Carousel  Kardex Remstar este utilizat ori de câte ori este esențial să se depoziteze și să se preia bunuri repede, în mod fiabil și eficient din punct de vedere al costurilor, fie în zona de producție sau de distribuție sau pentru aplicații cu rate de preluare mai mari sau pentru bunuri cu deplasare moderată și lentă.

Sistem de depozitare și preluare eficientă

Timp rapid de reacție, randament mare și perioade de livrare scurte - acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care centrele de distribuție le solicită din partea logisticii de depozitare moderne și eficiente. Acesta este exact momentul în care intră în scenă caruselurile orizontale automatizate de la Kardex Remstar. Acestea pot fi adaptate în mod flexibil pentru a se adapta tuturor acestor sarcini și permit prelucrarea optimă a comenzilor de preluare.

 

Cu ajutorul software-ului de management al depozitelor Kardex Remstar configurat precis pentru a lucra cu sistemul, știți de asemenea întotdeauna cu exactitate dacă totul merge bine. Rezultatul: procese mai eficiente, un grad mai mare de transparență, și mai multă flexibilitate pentru depozitarea și preluarea bunurilor - chiar și în perioade de vârf.

Principiul ”bunuri-la-persoană”

Orice tip de bunuri ați depozita - un sistem fiabil de depozitare și preluare reduce semnificativ cerințele de mână de lucru și costurile de depozitare. Precum toate sistemele de depozitare și preluare Kardex Remstar, caruselele orizontale lucrează întotdeauna conform principiului ”bunuri la persoană”, mărind eficiența.  În plus, randamentul cantitativ poate fi îmbunătățit în mod semnificativ chiar și mai mult prin preluarea lotului.

 

Un alt avantaj: Toate unitățile care aparțin unei stații lucrează simultan, garantând accesul permanent la bunuri și reducând perioadele de așteptare la minim. Managementul depozitelor ține de viteză și eficiență, ceea ce înseamnă că caruselurile orizontale de la Kardex Remstar sunt alegerea ideală.

Management precis și versatil

Smartpick 6000 oferă soluția perfectă pentru depozitare și preluare profesională cu rate mari de preluare.  Pentru preluarea eficientă a comenzilor din industria electronicelor în special, recomandăm software-ul Smartpick 5200.

Avantajele pe scurt
  • Performanță ridicată a preluării produselor și zero timpi de așteptare datorită preluării în loturi

  • Precizie ridicată a preluării produselor datorită tehnologiei Pick-and Put-to-Light
  • Disponibilitate 24 de ore din 24
Videos
 
OK