Kardex Remstar Horizontal Carousel:

9 motive bune pentru performanța de preluare optimă

Caruselul orizontal al Kardex Remstar este o soluție eficientă și flexibilă de preluare pentru un management de succes al depozitului în diferite zone de aplicare. Avantajele sale specifice includ:

 

Productivitatea

 

Productivity

Cu ajutorul principiului ”bunuri la persoană”, articolele solicitate sunt transportate la operator - rapid, direct și în mod fiabil - fără deplasare neproductivă și timp de căutare. Pentru aceasta, Caruselul orizontal alege întotdeauna calea cea mai scurtă până la deschiderea de acces. Caracteristica de instrument-¬de afișare¬ arată operatorului care bunuri și cantități să preia din care locație de depozitare. 

 

Performanța preluării

 

Picking performance

Horizontal Carousel independente, simultane cu deplasare ale unei stații permit un sistem foarte rapid per ansamblu și o performanță mare de preluare. Un operator poate prelua 200 până la 400 de poziții per stație și oră. Afișajele optice ale mașinii și ale stației de preluare permit o precizie a preluării și așezării de peste 99%.

 

Preluare din lot

 

Batch picking

Preluarea fără a necesita hârtii este posibilă în timp ce notele de livrare și alte documente relevante pot continua să fie imprimate. Sistemul de management al depozitului combină mai multe comenzi într-un lot de preluare prin intermediul controlului realizat de PC, permițând operatorului să preia comenzi multiple cu mișcări reduse.

 

Sarcini utile ridicate

 

High payloads

Horizontal Carousel este ideal pentru depozitare și preluarea articolelor mici și de dimensiuni medii. De asemenea, poate depozita articole cu o sarcină utilă maximă de 54 de tone. Capacitatea portantă este aleasă conform aplicării.

 

Utilizarea optimă a spațiului

 

Optimum space utilization

Articolele sunt depozitate compact într-un spațiu restrâns; aceasta elimină deplasarea și rutele de preluare neproductive din depozit. Zona de preluare ca atare măsoară doar 5 până la 10 metri pătrați.

 

Fiabilitate și model compact

 

Reliability and compact design

De la dezvoltare, producție la service pentru client: Caruselul orizontal este o unitate compactă, fiabilă, care necesită întreținere-redusă cu disponibilitate de aproximativ 100% - asigurând o siguranță constantă și pe termen¬ lung.

 

Variabilitate

 

Variability

Pentru a obține un randament ridicat în timpul perioadelor de vârf și pentru a îndeplini cerințele de preluare sezoniere, sistemul poate fi împărțit în două stații diferite prin apăsarea unui buton. Astfel, este posibil, de exemplu, să avem un sistem de patru Caruseluri orizontale operate nu doar de o singură persoană, dar de mai multe persoane simultan.

 

Siguranță

 

Safety

Horizontal Carousel îndeplinesc cele mai ridicate cerințe de siguranță: Sistemele sunt închise împrejur și sunt înconjurate de un gard de siguranță care previne accidentele și protejează față de acces neautorizat în același timp.  De asemenea, deschiderea de acces pe partea din față a stației este prevăzută cu uși de siguranță care se deschid și se închid în mod automat. 

 

Flexibilitate

 

Flexibility

Caruselul orizontal este potrivit pentru o varietate de diferite aplicații și articole care trebuie depozitate. În cadrul transportoarelor, puteți alege distanțe de raft individuale și le puteți adapta la bunurile respective care trebuie depozitate. Astfel, chiar și depozitarea eficientă a articolelor voluminoase este posibilă - până la întreaga înălțime a transportorului.

Avantajele pe scurt
  • Performanță ridicată a preluării produselor și zero timpi de așteptare datorită preluării în loturi
  • Precizie ridicată a preluării produselor datorită tehnologiei Pick-and Put-to-Light
  • Disponibilitate 24 de ore din 24
 
OK