Kardex Remstar Horizontal Carousel:

Pentru o performanță mai mare și perioade mai rapide de livrare

HorizontalCarousel

Caruselele orizontale sunt în general aranjate în stații pentru a obține performanța de preluare cea mai mare. Sunt posibile următoarele configurații, în funcție de dimensiune și model:

 

Stații duble

 

Dual stations

Stația dublă în formă de L împreună cu deschiderile sale de acces aranjate în unghi drept una față de cealaltă este potrivită pentru o înălțime a incintei de până la 3 metri și poate fi operată în mod confortabil doar de o singură persoană. De asemenea, forma de L reduce distanța parcursă de persoana care se ocupă de preluare cu 1 metru față de forma în I, ceea ce facilitează manipularea și economisește timp.

 

Stațiile triple și cvadruple

 

Triple and Quadruple stations

Pentru stațiile triple și cvadruple - acestea sunt ideale pentru o gamă largă de articole care necesită acces frecvent - configurația este de obicei în formă de L. În mod alternativ, configurația poate avea formă de U sau - dacă toate instalațiile au aceeași lungime - formă de I. Aceasta permite preluarea de către mai mulți operatori.

 

Stații multinivel

 

Multilevel station
Stație multinivel
Tall station with lifting platform
Stație înaltă cu platformă de ridicare

Stație înaltă cu platformă de ridicare

Pentru sisteme mai cuprinzătoare, stațiile multinivel pot îndeplini cerințele unei mari varietăți de diferite strategii de flux de materiale. În stațiile multinivel cu platforme proeminente - aici, sunt depozitate una peste cealaltă două sau trei carusele orizontale cu înălțimea de 2,5 metri - permit preluarea și așezarea pe mai multe niveluri. Fiecare nivel operează în mod independent; stațiile de operare și preluare sunt localizate la nivelul etajului respectiv. Un sistem transportor poate fi instalat pentru a asigura fluxul de materiale dintre diferite niveluri. Stațiile multinivel sunt potrivite pentru o înălțime maximă a camerei de 9 metri.

 

În cazul unei stații înalte, o înălțime a unui depozit existent ¬de 4,5 metri este utilizat în mod optim. O platformă de ridicare aduce întotdeauna operatorul la înălțimea corespunzătoare pentru o preluare ergonomică. Pentru optimizarea managementului timpului, înălțimea de instalare este împărțită în două până la trei zone de preluare de către sistemul de management al depozitului Power Pick Global. Toate articolele dintr-o anumită zonă sunt preluate înainte ca masa de ridicare să treacă la următoarea zonă.

 
OK