Kardex Remstar Horizontal Carousel

Conceptul de transportor pentru flexibilitate maximă

Transportorul modular și conceptul de raft de la Kardex Remstar oferă confort suprem, stabilitate ridicată, și siguranță maximă.

 

Fiecare produs este diferit. În mod asemănător, fiecare client este diferit și fiecare are propriile sale provocări, care se schimbă în mod constant. Astfel, este ideal atunci când se pot baza pe un concept modular pentru transportoarele standard și rafturi. Și este și mai bine atunci când pot monta rafturile în modul în care se potrivește cel mai bine cu nevoile lor. Caruselul orizontal poate realiza toate acestea. 

 

 

Modelul transportorului cu distanțare de 38 mm

 

Carrier design with 38 mm spacing

O distanțare de 38 mm și de două ori acest număr de opțiuni de cârlige pentru rafturi: Aceasta este formula pentru succesul Caruselului Orizontal pentru capacitate și flexibilitate crescută a depozitului. Având o distanțiere specifică a raftului și utilizând coșuri standard, puteți câștiga unul sau mai multe nive¬luri de rafturi.

 

EXCLUSIV: Raft cu rotație de 180°

 

EXCLUSIVE: Shelf with 180° rotation

Deoarece rafturile se pot roti la 180 de grade, acestea pot fi utilizate într-un număr de moduri diferite, îmbunătățind în mod semnificativ manipularea articolelor și creând o flexibilitate mai mare atunci când se depozitează și se preiau bunuri. 

 

Marginile din față de 14 mm de pe fiecare raft împiedică alunecarea bunurilor depozitate. Astfel, bunurile depozitate sunt asigurate în mod optim în poziție orizontală și înclinată spre față.

 

 

EXCLUSIV: Grosimea raftului de 26 mm

 

Shelf thickness of 26 mm

Rafturile trebuie să poată căra și suporta mult. Raftul robust ajută la reducerea devierii raftului față de sarcinile concentrate mai ridicate.

Opțional se poate instala un element de fixare a raftului. Acesta reduce la minim zgomotul de vibrații al rafturilor neîncărcate, din moment ce sunt conectate la transportor la bara transversală. Un alt avantaj: Sunt mărite siguranța și disponibilitatea instalației, din moment ce desprinderea autonomă este împiedicată pentru rafturile goale.

 

Shelves
Rafturile pot fi montate:
  • înclinat înainte
  • orizontal
  • înclinat înapoi
 
OK