Lektriever

Economisirea spațiului, impulsionarea productivității

Software controlled automated media storage and retrieval system

Lektriever de la Kardex Remstar este un sistem de depozitare și preluare cu mijloace automatizate controlat de software care poate suporta mii de fișiere, videoclipuri, CD-uri, DVD-uri sau poate găzdui alte mijloace.. Capacitatea sa este echivalentul a cel puțin 16 fișete cu patru sertare. Poate fi operat în mod de sine stătător sau legat în rețea la sistemele dumneavoastră IT. Este la fel de ușor de operat ca o imprimantă, pur și simplu dați click pe fișierul dorit sau pe tipul de mijloc mass media și Lektriever va căuta, va selecta și va prelua articolul solicitat. 

Benefits - Floor space savings
Benefits - Ease of retrieval

Beneficii:


Economisii ale spațiului pe podea - De obicei Lektriever  va economisi 50% mai mult spațiu pe podea față de produsele de îndosariere manuale tradiționale. 


Ușurința de preluare
- Nu mai este nevoie de mers, de urcat scări, de aplecare și întindere pentru preluarea fișierelor. Estimăm că personalul poate deveni cu 40% mai productiv. De asemenea ajută angajații cu dizabilități să realizeze o gamă mai largă de funcții de birou. Se poate include cu ușurință accesul pentru scaun cu rotile.


Protecția și siguranța la incendii - Fiecare unitate poate fi complet protejată la incendii folosind un sistem de stropire cu gaz. Accesul poate fi controlat prin intermediul unui PIN; al unei cartele cu atingere, a încuietorilor electronice sau a unor chei de securitate mai mari. 


Finisaj - Lektriever este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje care vin în completarea oricărui design de interior.

 

 
OK