Privire de ansamblu asupra produselor Kardex Remstar

Sistem de Vertical Lift

Performanță la nivelul cel mai ridicat și în condiții de siguranță

Pentru a se depozita în mod automat la densitate ridicată și pentru a lucra în condiții de siguranță și fără oboseală, cuvântul magic este "OptiFlex". Este prescurtarea de la ”opti”-m și ”flex”-ibil și înseamnă: densitate optimă, strategie de depozitare flexibilă, utilizare optimizată a înălțimii incintei și administrarea inteligentă a depozitării.

 

  • Shuttle XP
  • Shuttle XP 1000
  • Shuttle XPlus
  • Shuttle XPMultiple

Carusele verticale

Cea mai mare capacitate de depozitare posibilă

Construcția compactă a Megamat RS vă permite să obțineți cea mai mare capacitate de depozitare posibilă. Sistemul poate fi instalat ca un carusel vertical fără a fi nevoie de susținere sau ca o soluție de mai multe etaje cu mai multe deschideri de acces și cu o înălțime de până la zece metri.

 

  • Megamat RS 180
  • Megamat RS 350
  • Megamat RS 650

Horizontal Carousel

Perioade optime de transport și depozitare
Soluția orizontală este un carusel orizontal automatizat cu performanță și siguranță la nivel ridicat. Sistemul său pick-to-light permite un nivel ridicat de precizie de acces. Perioadele optimizate de transport și depozitare și preluarea controlată de software asigură o eficiență ridicată a sistemului și asigură un ROI excelent (rată de preluare a investiției).


Horizontal Sisteme

Software Solutions

The software innovation for controlling storage and retrieval solutions

Kardex Remstar Power Pick Global optimises your intralogistics operations and achieves a high level of efficiency and customer orientation. Our competence and experience now come to your company with a new software generation: Power Pick Global. This modern and user-friendly software, which we subject to continuous development, supplies you with the capabilities of handling your future intralogistics requirements.

 

Power Pick Global

Times Two

The Times Two is a double sided shelving system that requires very little space. The actual shelf space is accommodated in a rotating cube within a static housing. The front and rear are easily accessible at any time to replace or retrieve folders.

 

 

Times Two

Lektriever

The Lektriever is a software-controlled automated media storage system that is capable of managing thousands of files, videos, CDs, DVDs etc. It can operate off-line or can be linked online to our IT systems. Operation is simple and user-friendly: the Lektriever automatically searches for each required medium at the press of a button.

 

 

Lektriever

 
OK