Depozitare pe rafturi mobile

Depozitare în birou foarte compactă

Mobile Shelving - High Density Office Storage

Depozitarea pe rafturi mobile reprezintă soluția de depozitare ideală pentru birou pentru cerințele mai puțin active și de îndosariere prin arhivare. Trebuie să acordați atenție posibilelor ritmuri de activitate pentru a prelua fișierele. Auditul nostru pentru managementul fișierelor vă va ajuta să faceți alegerile corecte.

 

 

Beneficii:


Economii de spațiu pe pardoseală - În mod frecvent, cel puțin jumătate din spațiu poate fi economisit, în funcție de ritmul de activitate pentru preluarea fișierelor.

 

Versiunea electronică – Legarea PowerPickOffice la sistemul dumneavoastră vă va permite să localizați orice fișier și să oferiți informații actualizate privind mișcările de fișiere curente și trecute, să înaintați rezervările și un rezumat al conținutului de fișier. 


Flexibilitate – Depozitarea pe rafturi mobile are capacitatea de a se potrivi tuturor tipurilor de îndosariere de la A4 și hârtie concept până la CD-uri, bibliorafturi cu mecanism cu levier, discuri, videoclipuri, casete, plauri, cadre de suspendare etc.

 

Securitate – Sistemele mobile pot fi securizate prin legarea unităților împreună și fixarea unor uși care se pot încuia pe ușile cele mai din exterior.  Controlul accesului cu PIN este de asemenea o opțiune în sistemele noastre electrice.

 

 

 
OK