Power Pick Global

Sistemul de management al depozitelor pentru soluții intra-logistice

Power Pick Global navighează comenzile prin procesul de îndeplinire, oferind toate articolele la timp pentru preluare eficientă: rapidă, precisă și ușoară. 

Modelul modular permite Power Pick Global flexibilitatea de a îndeplini oricare dintre cerințele dumneavoastră individuale de îndeplinire a comenzilor. Se poate aplica unei varietăți mari de aplicații, de la producție la distribuție și logistică, în cadrul multor industrii.

Măriți-vă productivitatea!

Power Pick Global facilitează preluarea loturilor, permițând operatorului să completeze multiple comenzi în același timp, mărind în mod semnificativ productivitatea.  Multi-user-picking oferă flexibilitatea de a adăuga cu ușurință muncă suplimentară pentru a crește și mai mult vitezele d preluare atunci când volumul comenzilor este mare.  Indicatorii optici precum Pick-to-Light și Put-to-Light îndrumă operatorul către locația exactă a preluării, mărind precizia și reducând numărul de erori de preluare.  Power Pick Global comunică cu diferite dispozitive periferice precum cititoarele de coduri de bare, luminile de loturi, indicatoarele cu lumină LED sau laser și imprimantele. 

 


  • Procesele de Preluare Optimizată - permit accesul rapid și permit operarea paralelă a comenzilor, crescând astfel eficiența de preluare.
  • Diverși indicatori optici și metode de introducere simplificate - au ca rezultat mai puține erori, crescând precizia de preluare de până la 99%.


Măriți flexibilitatea!

Power Pick Global vă oferă exact acele funcționalități de care aveți nevoie - nici mai mult, nici mai puțin! Modulele opționale suplimentare și reglările individuale vă stau la dispoziție pentru a amplifica, sprijini și optimiza administrarea depozitului dumneavoastră. Power Pick Global poate fi implementat ca soluție autonome sau poate fi integrată în sistemul dvs. IT prin intermediul interfețelor flexibile.
  • Structură modulară și opțiuni versatile - permit reglări pentru a modifica cerințele oricând și pentru a vă proteja investiția.

 

Reduceți costurile!

Power Pick Global poate fi folosit în mod eficient cu sistemele dinamice de depozitare și preluare Kardex Remstar și/sau alte facilități de depozitare stabilite, de ex. depozitare pe rafturi sau paleți.

  • Utilizarea optimă a spațiului de depozitare - până la 85% mai mult spațiu de depozitare posibil 

 
Software-ul de management al depozitului Power Pick Global crește eficiența facilității dumneavoastră de depozitare.

 

 
OK