Excelență pentru intralogistica dvs.

Power Pick Onboard: Software-ul integrat de management al inventarului

Eficient. Flexibil. Simplu. Cel mai recent software Onboard de gestionare a stocului 

Depozitarea și preluarea eficientă a comenzilor. În cel mai mic spațiu. În cel mai scurt timp.

 

Indiferent dacă conduceți o întreprindere mică sau o companie mare, cerințele logistice de stocare cresc. Tot mai multe mărfuri trebuie depozitate și recuperate în intervale mai scurte de timp și în cantități flexibile. În același timp, costurile pentru spațiu și personal cresc. Cu programul Power Pick Onboard, software-ul Onboard orientat spre viitor pentru gestionarea stocului și sistemele automatizate de stocare și recuperare, puteți simplifica și accelera procesele de depozitare - și puteți economisi spațiu, timp și bani.

 

Totul Onboard pentru succesul dvs.

Mai presus de orice, o soluție de gestionare a stocului trebuie să fie simplă și să minimizeze riscul de erori în toate sarcinile cu procese bine structurate. Acesta este motivul pentru care am dezvoltat Power Pick Onboard, o soluție completă integrată de management al stocului Onboard, care poate fi operată intuitiv și are tot ceea ce aveți nevoie pentru a ușura munca dumneavoastră și pentru a procesa mai sigur și pentru a grăbi operațiunea de preluare a comenzii.

 

Adaptabilă flexibil la nevoile dvs.


Creșterea poate fi atât de ușoară: dacă stocul dvs. crește, soluția sistemului de stocare crește pur și simplu cu acesta. Asta pentru că Power Pick Onboard face posibilă extinderea spațiului de stocare fără a modifica procesele existente. Aceasta înseamnă că mai multe unități conectate pot fi utilizate prin același sistem și pot fi gestionate centralizat. Pentru o logistica de stocare productivă, eficientă și flexibilă - mai simplu ca oricând.

 

Funcții inteligente - Proiectate ergonomic

Cu cea mai bună interfață și concept de operare intuitiv

Gestionarea inventarului a devenit ușoară: interfața cu utilizatorul de pe Power Pick Onboard a fost redusă în mod sistematic la ce e esențial. Designul funcțional simplifică procesul de operare, oferă o imagine de ansamblu optimă și asigură că toate procesele rulează fără probleme.

 

 

Concept de operare modern, intuitiv

Funcții inteligente, proiectate ergonomic. Pentru utilizare explicită și pregătire inițială rapidă.

Gestiune complexă și standardizată a depozitului
Utilizatorul controlează accesul la material. Fiecare operațiune este înregistrată. Este ușor să verificați materialul, spațiul de stocare și listele de inventar.

Condiții de muncă ergonomice
Panoul de comandă poate fi ajustat astfel încât să se potrivească operatorului cu ajutorul unui braț rotativ și înclinabil.

Investiții sigure cu planificarea fiabilității

Datorită opțiunilor de extindere simple.

Panou de comandă multi-touch mare
Manipulare simplă datorită panoului de control multi-touch de 12 inch,  anti-orbire, cu tastatură integrată pe ecran.

Interfață host opțională
Flexibilitate maximă cu conexiune host pentru importul comenzilor.

Hardware-ul integrat reduce costurile

Nu este nevoie de un PC suplimentar - cerințele legale și conexiunile IT complexe nu mai sunt relevante sau necesare. Sunt disponibile porturi pentru dispozitive externe, cum ar fi tastaturi sau scanere portabile.

Recuperarea investiției în decurs de 12 până la 24 de luni

Indiferent dacă tocmai porniți sau avansați, trecerea la un sistem de stocare și recuperare automată cu Power Pick Onboard va da roade in curând.

 
OK