Times Two

Redefinirea spațiului

Times Two - Redefining Space
times two - office
times two - rotary

Times Two oferit de Kardex Remstar este un sistem de îndosariere al documentelor rotativ cu două părți care poate economisi în mod substanțial spațiu pe podea. Cubul interior se rotește în cadrul unui înveliș exterior permițând utilizatorilor să acceseze atât partea din față cât și partea din spate a unității având doar o zonă de acces fixată.

 

Beneficii:

 

Economisire a spațiului pe podea - De obicei Times Two va economisi 50% mai mult spațiu pe podea față de produsele de îndosariere manuale tradiționale.

 

Ușurința de preluare - Nu mai este nevoie de mers, de urcat scări, de aplecare și întindere pentru preluarea fișierelor. Estimăm că personalul poate deveni cu 40% mai productiv. De asemenea ajută angajații cu dizabilități să realizeze o gamă mai largă de funcții de birou. Se poate include cu ușurință accesul pentru scaun cu rotile.

 

Protecția și siguranța la incendii - Fiecare unitate poate fi complet protejată la incendii folosind un sistem de stropire cu gaz. Accesul poate fi controlat prin intermediul unui PIN; al unei cartele cu atingere, a încuietorilor electronice sau a unor chei de securitate mai mari.

 

Finisaj - Times Two este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje care vin în completarea oricărui design de interior selectat.

 
OK