Kardex Remstar Intermat

Principiul puternic Paternoster pentru sarcini circulare în configurații extreme ale incintei

Kardex Remstar Intermat - The strong paternoster

Caruselul vertical Intermat pentru operațiuni circulare cu cerințe speciale

Spațiul neutilizat și distanțele lungi interferează cu operațiunile și poate fi scump. Caruselul flexibil Intermat de la Kardex Remstar oferă soluția ideală pentru această problemă. Utilizarea optimă a spațiului - de exemplu prin instalarea unui carusel pod deasupra zonei d producție, deasupra rutelor de tranzit intern , sau în colțuri nepotrivite - are un impact direct asupra creșterii eficienței. Bunurile circulare și grele ocupă un spațiu de depozitare minim și pot fi ușor transportate la deschiderea de acces în unitățile transportoare către modelul multi-buclă.

 

 

 

Space-saving storage solution for tyres

Principiul paternoster s-a dovedit a fi util în special pentru depozitarea cauciucurilor. Caruselul Intermat utilizează la maxim înălțimea și adâncimea incintei disponibile și este astfel potrivit pentru o depozitare foarte compact

» Citiți mai mult

Safe cable reel intralogistics

Tambururile de cablu și alte articole rotunde grele trebuie depozitate în condiții de siguranță, să nu ocupe prea mult spațiu și să fie ușor accesibile. Intermat este un carusel proiectat pentru acest scop și poate fi instalat în canale, zone exterioare sau ca principiu paternoster pod în formă de T.

» Citiți mai mult

Date technice

Intermat
Înălțimea sistemuluipână la 15,000 mm
Unitatea transportoare 
Lăţime13,200 mm
Adâncime1,200 mm
Sarcina pe fiecare unitate transportoare 
max.4,500 kg
Download Brochure
Kardex Remstar by Intertex Brochure
 
OK