Kardex Remstar Towermat

Depozitare eficientă și cu economie de spațiu a bunurilor supradimensionate și grele

Towermat - Efficient and space-saving

Sistem de ridicare vertical Towermat - optimizarea perfectă a spațiului pentru articolele grele
Stocul cu dimensiuni extreme și bunuri grele necesită o logistică de depozitare bine gândită. Anterior, utilizarea neprofitabilă a spațiului pentru depozitarea bunurilor lungi, tablele metalice, uneltele, paleții sau cutiile cu plasă cauzează probleme extrem de complex privind manipularea și duc la costuri mai ridicate pe termen lung. Kardex Remstar oferă soluții dinamice și flexibile pentru aceste Cerințe speciale: Sistem de ridicare verticală Towermat Bunurile cu o greutate totală de până la 5000 kg pot fi integrate în mod eficient în procesul de logistică a depozitării cu ajutorul Towermat. Modelul flexibil al Towermat face posibilă utilizarea optimă a spațiului disponibil: Pe amprente mai mici, utilizarea cea mai bună posibilă se realizează în ceea ce privește înălțimea incintei. Rezultatul: capacitate de depozitare mult mai mare și manipulare a materialului mai productivă.

 

Large and flat design – the ideal system for sheet metal

Materialele cu zone de suprafețe mari care măsoară până la 2000 x 6000 mm sunt depozitate într-un mod care economisește spațiul într-un mod special în liftul de depozitare Towermat pentru table de metal și sunt automat transportate către operator. 

» Citiți mai mult 

Space-saving solutions for long goods

Ușurința pentru utilizator este și ea importantă atunci când se depozitează bunuri lungi. Țevile, barele de oțel și bunurile asemănătoare , fiecare cu lungimea de până la 10000 mm, pot fi depozitate în mod eficient și transportate complet automatizat.

» Citiți mai mult

The all-round talent for storing pallets

Soluțiile și pentru viitor sunt individuale! Kardex Remstar respectă de asemenea și acest principiu atunci când vine vorba de logistica de depozitare a echipamentului de încărcare foarte greu precum paleții și lăzile din plasă de sârmă.

» Citiți mai mult

Flexibility for special forms such as tools

 

Depozitarea uneltelor grele, voluminoase este o provocare în special: Sarcinile grele și formele neregulate trebuie depozitate într-un mod care economisește spațiul și le permite să fie depozitate ș preluate în condiții de siguranță.

» Citiți mai mult

Date technice

Towermat FE EE
Înălțimea sistemuluipână la 25,000 mm până la 8,000 mm
Unitatea transportoare
Lăţimepână la 10,000 mmpână la 8,200 mm
Adâncimepână la 2,000 mm până la 1,500 mm
Sarcina pe fiecare unitate transportoare
max. 5,000 kg 3,000 kg
 
OK