Vertical Buffer Module

Scale your intralogistics.

De la depozitarea foarte compactă a pieselor de schimb și instrumentelor pentru operațiunea dumneavoastră de producție până la preluarea pieselor mici din depozitul dumneavoastră, Vertical Buffer Module stabilește standardele în ceea ce privește viteza, precizia, și eficiența energiei.

up to 500 order lines per picking station

Preluarea eficientă a pieselor mici

Performanță ridicată de preluare a comenzilor pe baza numărului de coșuri schimbate și a numărului de linii de comandă. Kardex Remstar LR 35 este ideal pentru preluarea rapidă a pieselor mici. O stație poate consta din una sau mai multe unități. Eficiența sa energetică și integrarea ușoară în sistemele existente fac din aceasta o soluție de depozitare foarte economică.

 

Software-ul unității

 

Excellent handling and performance

Manipulare și performanță excelente

Funcționarea rapidă și precisă este posibilă datorită ecranului tactil capacitiv de mare rezoluție. În plus, combinația de elemente hardware de mare eficiență și software bazat pe Web asigură performanța optimă și o mare flexibilitate.  Funcțiile noi și îmbunătățite asigură valoare adăugată suplimentară.

 

Sistemul de management al depozitului

 

Power Pick Global software - efficient warehouse management system

Sistem eficient de management al depozitului

Administrarea software-ului Power Pick Global permite utilizatorilor să economisească nu numai timp și să optimizeze rutele, dar și să preia bunurile mult mai rapid și precis cu ajutorul sistemelor de depozitare Kardex Remstar, mărind în mod semnificativ productivitatea. 

Vertical Buffer Module

Kardex Remstar a dezvoltat noua categorie de produse Vertical Buffer Module pentru viitoarele cerințe ale pieței de intralogistică.

 

Cele mai importante elemente:

  • Una sau mai multe stații de preluare sau orificii de acces
  • Mini containere de încărcare, tăvi și alte echipamente de încărcare
  • Un sistem de rafturi dotat cu un culoar
  • Un sistem automatizat de manipulare
  • Software de logistică și preluare
Download brochure
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK