Componente

Îndeplinesc standardele cele mai ridicate

Pentru Vertical Buffer Module sunt disponibile diferite deschideri de acces și stații de preluare. Configurația variabilă permite o flexibilitate maximă și de asemenea adaptarea optimă a unității la împrejurările dominante. Se pot fixa până la patru deschideri de acces pe fața de capăt, pe partea din față și din spate a fiecărei unități.

 

Stația de preluare

 

Components - Picking station

Masa rotativă reprezintă elementul cheie al stației de preluare. Având un unghi de înclinare de 20°, este foarte ergonomică și astfel ușor de operat.

 

În timp ce operatorul preia comanda, în fundal se pregătește următorul coș sau următoarea tavă și se așază pe raftul din spate al mesei rotative. Imediat ce operatorul a terminat de preluat o comandă, masa rotativă se rotește cu 180° și următorul coș este pregătit pentru preluare.

 

O deschidere de acces unică

 

Components - Single access opening

Deschiderea unică de acces este ideală pentru accesul controlat la coșurile individuale, care conțin instrumente și echipamente valoroase, împreună cu administrarea realizată de utilizator

 

Conectarea transportatorului

 

Components - Conveyor connection

Vertical Buffer Module poate fi ușor conectat la tehnologia transportoare existentă, fie pentru depozitare și preluare manuală a coșurilor și tăvilor fie pentru operarea și transferul automat al fluxului de materiale existente. Conexiunea se poate fixa pe fața de capăt, pe partea din față și din spate.  Conexiunea transportatorului a fost proiectată pentru umplerea și preluarea permanentă a coșurilor întregi, mărind și mai mult performanța de preluare.

Download brochure
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK