Kardex Remstar LR 35

Preluarea rapidă și eficientă a pieselor mici

Vertical Buffer Module - Kardex Remstar LR 35

 

Performanță ridicată de preluare a comenzilor pe baza numărului de coșuri schimbate și a numărului de linii de comandă. Kardex Remstar LR 35 optimizează performanța preluării comenzilor pieselor mici și a bunurilor ușoare garantând precizia ridicată și eficiența energetică. O stație poate consta din una sau mai multe unități.

Performanță ridicată de preluare - siguranță și precizie

Kardex Remstar LR 35 este o soluție foarte eficientă pentru depozitarea și preluarea articolelor ușoare, cu volum mic.  Performanța sa ridicată de preluare face posibilă utilizarea sa în multe domenii: Sistemul îmbunătățește în mod semnificativ productivitatea și consumul de energie, fie că este utilizat pentru a alimenta o linie de producție cu o gamă variată de produse, ca depozitare tampon în zona de asamblare, sau pentru preluarea pieselor cu deplasare lentă din depozitul de distribuție. În plus, piesele mult mai valoroase sunt mult mai sigure datorită accesului controlat.


Eficiență energetică și integrare

Kardex Remstar LR 35 folosește doar o treime din energia sistemelor comparabile.  Utilizarea celor mai recente tehnologii și a caracteristicilor inovatoare de proiectare fac această eficiență energetică posibilă. Nu este necesară preluarea complexă a energiei.

Vertical Buffer Module poate fi incorporat în mod flexibil în sistemele existente de producție și software, simplificând integrarea în procesele existente.  O combinație de tăvi și coșuri poate include bunuri de până la patru înălțimi diferite în cadrul Kardex Remstar LR 35.

În afară de scanerele de coduri de bare pentru identificarea produselor și de tehnologie pick-to-light pentru a mări viteza și precizia de preluare, sistemul poate fi de asemenea combinat cu sistemele de transportare existente, sistemele de transport fără șofer, și sistemele multi-shuttle precum ARC de la Servus Intralogistics.

Sistemul este operat prin intermediul unui ecran tactil capacitiv nou proiectat care afișează toate informațiile și întreaga activitate într-un mod ușor de înțeles. Nu este nevoie de instruire a personalului care să consume timp.

 

Ergonomie

Vertical Buffer Module include stații de preluare proiectate în mod ergonomic pentru a simplifica procesul de preluare a comenzilor. Articolele sunt înclinate la un unghi de 20 de grade la deschiderea de acces pentru a se asigura că coșul este întotdeauna prezentat operatorului într-o poziție optimă din punct de vedere ergonomic. Aceasta asigură faptul că bunurile pot fi preluate sau trimise spre depozitare ușor.

Articolele sunt transportate către stația de preluare conform principiului bunuri-pentru-persoană pentru a reduce la minim distanța acoperită de operator. Modelul gândit inteligent al Vertical Buffer Module garantează oricând spațiu suficient pentru picioare și cap pentru operator.

 

Administrarea pieselor
cu deplasare lentă

 

Vertical Buffer Module - Slow-moving parts management

Datorită performanței ridicate de preluare și depozitării foarte compacte, Kardex Remstar LR 35 este ideal pentru preluarea bunurilor cu frecvență scăzută de întoarcere. Aceasta permite preluarea multor diferite articole unul după altul în cantități mici, făcând din acest sistem de depozitare inovator o soluție eficientă și care economisește spațiul pentru societățile cu nivele ridicate de piese cu deplasare lentă aflate în stoc. Bunurile pot fi reaprovizionate în timpul zilei prin intermediul unui link automat la tehnologie de transport, mărind și mai mult eficiența sistemului.

 

Set assembly/supplying assembly areas

 

Vertical Buffer Module - Set assembly/supplying assembly areas

As the solution for efficiently supplying assembly areas, the Kardex Remstar LR 35 enables both quick and precise picking of assembly sets for production. In addition, when combined with the integrated conveyor connection, the innovative storage system serves as a buffer solution for permanent replenishment in the assembly area when just-in-time retrieval of the assembly sets is required. As such, besides structuring processes more effectively, the Kardex Remstar LR 35 guarantees smooth material flow in the production area at all times.

Technical data

Kardex Remstar LR 35

PerformancePerformanță ridicată de preluare a comenzilor pe baza numărului de coșuri schimbate și a numărului de linii de comandă
Max. total load 63 t
Bins

Standard mini-load system

compatible bins 600 x 400 mm
(up to 640 x 440 mm)

Load 35 kg / bin
Unit dimensions
Width1.920 to 10.470 mm
Depth2.350 mm
Height

3.000 to 12.000 mm

for bins measuring 600 x 400

Unit vertical steps100 mm steps

 

Avantaje pe scurt:
 • Comisionare eficientă
 • Consum redus de energie
 • Mod de lucru ergonomic
 • Viteză foarte mare de comisionare
 • Flexibilitate mai mare
 • Individualizare mai mare
 • Soluţii pentru sortimente de articole în creştere puternică concomitent cu suprafeţe de depozitare limitate
  Download brochure
  Kardex Remstar Vertical Buffer Family
   
  OK