Diverse opțiuni

Cea mai mare flexibilitate pentru orice nevoie

Seria Vertical Buffer Module include o gamă largă de elemente suplimentare opționale, oferind cea mai mare flexibilitate în depozit.  Componentele pot fi integrate în mare măsură înainte sau după instalare datorită modelului modular. Aceasta înseamnă că sistemul poate fi configurat în mod precis pentru a respecta cele mai diferite nevoi. 

 

Deschideri de acces

 

Various access openings and picking stations

Pentru Vertical Buffer Module sunt disponibile diferite deschideri de acces și stații de preluare. Se pot fixa până la patru deschideri de acces pe fața de capăt, pe partea din față și din spate a unei unități. Diferite tipuri de deschideri de acces pot fi combinate una cu cealaltă în cadrul unei unități.

 

LED pointer

 

LED pointer

Indicatorul LED este utilizat pentru identificarea fiabilă a pozițiilor de preluare și depozitare la stațiile de preluare. Este o sursă de lumină LED de mare putere fixă și generează un punct de lumină care este proiectat direct în compartimentul de preluare/depozitare al unui coș/al unei tăvi folosind o oglindă controlabilă. Fiecare poziție în parte a compartimentului poate fi individual selectată fără a fi nevoie de calibrare presetată. Articolul care trebuie îndepărtat este luminat în mod specific de punctul de lumină și poate fi astfel ușor identificat de operator.

 

Indicator de poziție

 

Position indicator

Indicatorul aflat pe afișajul panoului de control ajută operatorul să identifice poziția de depozitare din coș/tavă. Nu mai este necesară o căutare îndelungată și consumatoare de timp a articolului solicitat. Poziția indicatorului ghidează operatorul repede și fiabil către poziția corectă.

 

Iluminare LED

 

LED lighting

Iluminatul LED exterior integrat într-un paravan situat deasupra deschiderilor de acces simplifică sarcina celui care preia, în special în condiții de iluminat problematic. Iluminatul poate fi aprins și închis prin intermediul afișajului utilizatorului.

 

Semnale optice de stare

 

Optical status signals

Semnalele optice de stare asistă operatorul în timp ce preia comenzile și depozitează bunurile. Nu mai este necesară o căutare îndelungată și consumatoare de timp. Semnalele optice de preluare ghidează operatorul repede și fiabil către locul corect.

 

Cititor fix de coduri de bare

 

Access openings

Cititorul fix de coduri de bare este disponibil în mod opțional pentru unități. Acesta scanează în mod automat codul de bare al coșului astfel încât coșul să poată fi rezervat în software-ul unității și depozitat.

 

Cititor fix RFID

 

Fixed RFID scanner

Un cititor fix RFID este de asemenea disponibil în locul unui cititor fix de coduri de bare. Poate realiza aceleași funcții ca și cititorul fix de coduri de bare.

 

Versiunea ESD

 

ESD version

Protecția ESD este disponibilă pentru a proteja bunurile depozitate de descărcarea electrostatică. Versiunea ESD necesită ca Vertical Buffer Module să fie prevăzut cu coșuri/tăvi compatibile ESD.

 

Protecția la incendii

 

Fire protection

Plăcuțele de acoperire cu peliculă pentru topire la cald și deschiderile pentru aspersoare sunt disponibile pentru a satisface cererile clienților pentru protecția la incendii Se pot instala sisteme de stingere cu țevi cu ajutaj pentru gaz sau țevi pentru aspersoare pentru gaz sau apă în zona protecțiilor zonei.

 

Depozitare mixtă

 

Mixed storage

Într-o unitate se pot depozita o combinație de coșuri și tăvi de diferite lățimi (de ex., 600 x 400 mm, 640 x 440 mm, sau 625 x 425 mm).  Tăvile au dimensiuni interioare utilizabile de cel puțin 610 x 410 mm și au înălțimi cuprinse între 40 și 75 mm. Servesc drept elemente de transport pentru depozitarea coșurilor, a cutiilor de carton, sau a pieselor mici.

 

Detectarea automată a înălțimii

 

Automatic height detection

Deschiderea de acces ușor este prevăzută cu un sistem de control, al înălțimii în exces ca standard. Se pot depozita și administra bunuri cu până la patru înălțimi diferite.

 

Controlul distanțelor

 

Clearance control

Această opțiune servește pentru a proteja articolele sensibile și valoroase și pentru a reduce riscul situațiilor de prăbușire. Barierele de lumină verticale monitorizează orice înălțime în exces a coșului din zona culoarelor. În eventualitatea unei erori, fie instalația nu pornește sau mișcarea sa este întreruptă și se raportează un mesaj de eroare.

 

Buton de confirmare

 

Confirmation button

Un buton de confirmare localizat extern este disponibil opțional pentru stația de preluare. Operatorul îl poate utiliza pentru a confirma depozitarea sau preluarea. Butonul de confirmare este integrat în deschiderea de acces/stația de preluare.

 

Priză și interfețe suplimentare

 

Extra socket and interfaces

Pentru stația de preluare sunt disponibile opțional o priză localizată extern și diferite interfețe (2x USB, 1x Ethernet).

Download brochure
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK