Kardex Remstar Megamat RS

Cea mai bună soluție din ambele lumi. Fuzionarea procesului și a tradiției în tehnologia de depozitare

Megamat RS reprezintă un carusel vertical automatizat care folosește principiul paternoster. Folosește conceptul ”bunuri la persoană” pentru articolele cu o frecvență ridicată de preluare - în special potrivit pentru bunurile accesate frecvent.

 

Megamat RS 180

 

Megamat RS 180

Depozitare eficientă și preluare rapidă a sarcinilor ușoare

Megamat RS 180 este cea mai potrivită pentru depozitarea ordonată și preluarea textilelor sau pieselor mici în containere - de exemplu în sectorul hotelier și medical, în producția de automobile și inginerie mecanică, și în industria electronicelor. 

 

Megamat RS 350

 

Megamat RS 350

Ideal pentru sarcinile medii

Megamat RS 350 este soluția perfectă pentru depozitarea și preluarea componentelor, a instrumentelor și a pieselor de rezervă.  În afară de gama largă de posibile aplicații, fiecare transportator poate fi încărcat cu până la 350 kg.

 

Megamat RS 650

 

Megamat RS 650

Pentru sarcini grele de până la 650 kg per transportator

Megamat RS 650 poate fi utilizat într-o varietate de domenii diferite. De exemplu, poate fi integrat în procesul de producție într-un număr de moduri - fie ca soluție de depozitare interimară pentru produsele semi-finite sau ca tampon de depozitare în timpul etapelor de uscare.

Control system

Inovație la îndemâna dumneavoastră 

Acest centru de control bazat pe instalație aduce îmbunătățiri majore privind ergonomia și utilizarea sistemelor automatizate de depozitare și preluare Kardex Remstar.

 

→ Citiți mai multe despre Unitatea de Control

Software

Măriți-vă productivitatea!

Măriți și optimizați depozitul dumneavoastră, optimizați procesele de preluare, reduceți costurile și măriți productivitatea în mod semnificativ. Software-ul de management al depozitului Power Pick Global mărește eficiența facilității dumneavoastră de depozitare: pentru o investiție sigură, acum și pe viitor.

→ Citiți mai multe despre Soluții Software

Megamat RS Safety

Cea mai bună protecție posibilă pentru om, instalație și bunurile depozitate

Datorită echipamentului de protecție fixat în mod standard în deschiderea de acces a sistemului de depozitare, precum perdeaua de lumină de siguranță, operatorul este protejat în mod optim împotriva accidentelor de la locul de muncă.  Bunurile depozitate pot fi asigurate împotriva accesului neautorizat și a furtului cu ajutorul ușii glisante cu utilizare simplă blocabile.

→ Citiți mai multe despre Siguranță

Principiu

Bazat pe modul în care lucrează un paternoster, Megamat RS este un carusel vertical automat care oferă acces rapid și precis la bunurile depozitate.  Megamat RS este potrivit în mod special pentru bunurile accesate frecvent, deoarece transportă transportorul corect la deschiderea de acces prin calea cea mai scurtă posibil. Modelul Megamat RS oferă spațiu maxim de depozitare pe o amprentă minimă.  Aceasta facilitează procesele de lucru proiectate eficient  și de asemenea mărește în mod semnificativ productivitatea.
 
Megamat RS poate fi instalată ușor ca și carusel vertical de sine stătător sau poate fi integrată într-o clădire pe mai multe etaje până a o înălțime de zece metri cu mai multe deschideri de acces.  Fiecare Megamat RS poate fi folosită ca soluție autonome sau conectată la un sistem din rețea, asigurând astfel eficiența supremă, flexibilitatea și individualitatea.
 
Kardex Remstar Megamat RS este o investiție sigură pentru viitor.


Tehnologie care economisește energia

În loc să preluați energia, evitați utilizarea acesteia în primul rând. Datorită interacțiunii perfecte dintre motorul electric, transmisia foarte eficientă și convertizorul de frecvență calibrat pentru precizie, Megamat RS consumă acum până la 40 la sută mai puțină energie, reducând în mod semnificativ astfel costurile ciclului de viață (TCO).

 

75 % additional floor space
 
OK