Transportoarele multiscop Kardex Remstar

un concet adaptabil și ușor de utilizat

Transportoarele multiscop Megamat RS: depozitare eficientă, structurată la cel mai ridicat nivel. Optimizate pentru diferite procese și nevoi - adaptabile - actualizabile - ușor de utilizat

 

Deschideți transportatorul pentru a oferi diferite opțiuni de depozitare Transportator cu sertare, set separator și raft intermediar pentru combinarea diferitelor bunuri depozitate

Transportator cu raft intermediar autonom pentru depozitarea pieselor mari, plate 

Fie în calitate de carusel vertical de sin stătător sau integrat într-o clădire pe mai multe etaje, în facilități de depozitare foarte compacte, Megamat RS creează cea mai mare capacitate posibilă pentru cea mai diversă gamă de bunuri, de la materialul voluminos și piesele mici până la grupuri și componente de ansamblu formate din mai multe piese.

 

Transportoarele multi-scop pot fi adaptate aproape pentru orice aplicație și pot fi de asemenea adaptate și convertite în funcție de nevoi - pentru o investiție sigură, acum și pe viitor.

 

Megamat RS multi-scop se dovedește a fi un realizator

impresionant și versatil atunci când vine vorba despre:

depozitarea directă a bunurilor

utilizarea containerelor de depozitare și tranzit standard 

utilizarea containerelor și vaselor specifice clienților

 

Spațiul maxim de depozitare per transportor poate avea până la 16 metri pătrați. În funcție de tipul unității, capacitatea portantă maximă este de 180, 350, sau 650 kilograme pentru fiecare transportor. Adâncimea, lățimea și înălțimea transportorului pot fi individual configurate pe Megamat RS.

 

În funcție de aplicație, transportoarele pot fi subdivizate individual folosind rafturi individuale cu plăci de sprijin sau rafturi intermediare autonome.

O combinație de sertare, clape și divizoare pot fi folosite conform cerințelor.

 

Datele tehnie ale transportoarelor

 
OK