Kardex Remstar Megamat RS

Prin conceptul său de siguranță la niveluri multiple, Megamat RS oferă cea mai bună protecție pentru oameni, mașini și bunurile depozitate. Datorită echipamentului de protecție montat standard în gura de acces a sistemului de depozitare, cum ar fi perdeaua de lumini de siguranță, operatorul este protejat în mod optim de accidente de muncă. Bunurile depozitate pot fi asigurate împotriva accesului neautorizat și furturilor cu ajutorul ușii glisante cu deplasare ușoară. De asemenea, se poate proteja întreaga unitate sau doar anumite zone împotriva accesului neautorizat prin emiterea de parole individuale sau utilizarea de cipuri RFID pentru identifi carea angajaților.

 

Pentru siguranță maximă, Kardex Remstar a dotat noul Megamat RS cu patru caracteristici

impresionante:

 

  • Cric manual de urgență Chiar și în cazul unei pene de curent, cricul manual de urgență permite oricând accesul la produsele depozitate.
  • Întinzător automat de lanț Noul întinzător de lanț reduce în mod semnifi cativ probabilitatea de uzură a lanțului de putere. Rezultatul: un sistem de depozitare fi abil și durabil.
  • Ușă glisantă cu deplasare ușoară Ușa glisantă cu încuietoare se deplasează extrem de ușor. Ea poate fi operată automat sau manual și se poate deschide chiar și cu o singură mână, garantând astfel ușurința utilizării și asigurând că angajații își pot continua munca fără întrerupere.
  • Sistem cu cleme Sistemul inovator de cleme Kardex Remstar permite asamblarea rapidă și extrem de sigură a panourilor.

 

Stabilitatea crescută a sistemului asigură protecție maximă atât pentru marfa depozitată, cât și pentru angajații de la fața locului.

Download Brochure
Kardex Remstar Megamat
 
OK