Kardex Remstar Shuttle XP

Depozitați și preluați bunurile în mod eficient beneficiind de densitatea maximă de depozitare

Sistemul de ridicare a depozitării pe verticală Shuttle XP de la Kardex Remstar este o soluție foarte flexibilă pentru administrarea unui număr de aplicații de depozitare și preluare dintr-o gamă largă de industrii.

 

Shuttle XP 250/500

 

Shuttle XP 250/500

Soluția flexibilă pentru piesele mici și bunurile ușoare
Fie că depozitați piese de schimb sau preluați bunuri cu volum mic în unități speciale cu aer condiționat sau în condiții de cameră curată, Shuttle XP 250/500 poate administra în mod fiabil chiar și cele mai solicitante sarcini.

 

Shuttle XP 700

 

Shuttle XP 700

Depozitare foarte compactă a sarcinilor medii

Shuttle XP deplasează bunuri care cântăresc până la 725 kg, fiind ideal pentru depozitarea și preluarea eficientă a instrumentelor grele și a componentelor și pieselor de schimb.  Măsurând până la 4.05 în diametru, poate depozita cu ușurință și bunuri mai mari.

 

Shuttle XP 1000

 

Shuttle XP 1000

Soluție robustă pentru manipularea sarcinilor mari
Cu ajutorul tăvilor sale de sarcină grea, Shuttle XP 1000 poate administra bunuri care cântăresc până la 1000 kg.  Manipularea bunurilor grele este sprijinită de o macara integrată opțional, fixată din fabrică și un mecanism pentru depozitarea directă a paleților. 

 

Shuttle XPmultiple

 

Shuttle XPmultiple

Soluție optimă pentru spațiile strânse
Shuttle XPmultiple utilizează în mod optim capacitatea de depozitare în spațiile strâmte. Până la patru navete sunt instalate una în spatele celeilalte și sunt operate în mod eficient folosind o deschidere de acces, economisind spațiu și reducând distanța parcursă de angajați.

 

Control system

 

Control system

Unitate de control inteligentă
Modelul modern al unității Logicontrol, care este operat în mod intuitiv prin intermediul unui ecran tactil, optimizează în mod semnificativ atât ergonomia cât și eficiența utilizatorilor sistemelor de depozitare și preluare Kardex Remstar.

 

Software

 

Software

Software eficient de management al depozitului

Atunci când preluați bunuri din sistemele de depozitare Kardex Remstar folosind software-ul Power Pick Global, utilizatorii pot economisi timp, pot reduce distanța parcursă, și pot genera preluări mai rapide și mai precise, îmbunătățind în mod semnificativ productivitatea.

 

Principiul

Liftul vertical modular Shuttle XP este un sistem autonom în care tăvile sunt depozitate vertical pe partea din față și din spate a unității. Între acestea există un extractor care transportă în mod automat tăvile ținând bunurile la deschiderea de acces prin atingerea unui buton sau atunci când se scanează un cod de bare. Datorită modelului modular, Shuttle XP poate fi adaptat la înălțimea solicitată atât înainte cât și după ce a fost instalată și numărul de deschideri de acces poate fi de asemenea modificat. Î funcție de înălțimea camerei, aceasta înseamnă că dimensiunea amprentei poate fi redusă la cel puțin 85 la sută față de sistemele tradiționale. Fiecare tavă este scanată în mod automat cu ajutorul tehnologiei Optiflex - produsele care vor fi depozitate sunt apoi atribuite locației de depozitare ideală la intervale de 25 milimetri.

 

Strategie de depozitare flexibilă, eficientă

Modelul modular al Shuttle XP oferă flexibilitate nelimitată atunci când folosește cel mai bine diferite înălțimi ale camerelor. Înălțimea unității poate fi aleasă în trepte de 100 milimetri astfel încât Shuttle XP îndeplinește întotdeauna perfect cerințele de capacitate și înălțime în fiecare caz. Chiar și atunci când există o modificare de locație, poate fi adaptat rapid noului mediu prin adăugarea sau îndepărtarea de module.

 

Adaptarea la situația construcției

Atunci când se folosește Shuttle XP pe mai multe etaje, pot fi integrate până la șase deschideri de acces oriunde pe partea din față sau din spate a unității. Aceste poziții pot fi modificate ulterior. Ușa clapetă din fiecare deschidere de acces previne scăparea curenților, protejând atât operatorul și bunurile depozitate.

Avantajele pe scurt:
  • Timpi de acces mai rapizi
  • Creștere a circulației mărfurilor
  • Mai mult spațiu de depozitare cu o amprentă la sol mult mai mică
  • Inventare exacte datorită integrării în sistemele ERP interne
  • O mai mare siguranță și protecție pentru operatori
  • Ergonomie îmbunătățită
  • Posibilitatea de extindere prin module
Download Brochure
Kardex Remstar ShuttleXP Download
Download Brochure
 
OK