Accesorii pentru tăvi

Organizare pentru toate articolele

Fiecare tavă poate fi configurată cu partiții, despărțitoare, cutii, coșuri, containere sau accesorii speciale pentru a îndeplini nevoile dumneavoastră exacte de depozitare. Potrivirea perfectă a dimensiunilor bunurilor depozitate cu cele ale tăvii asigură densitatea maximă de depozitare, o mai bună organizare, și timpi de preluare mai rapizi.

 

Coșuri și containere

 

Bins and containers

Cutiile, coșurile și containerele sunt personalizate și adaptate în mod precis pentru a se conforma dimensiunilor solicitate ale tăvilor, asigurându-vă că se utilizează fiecare milimetru al depozitării. Versatil și ușor de manipulat, reprezintă soluția perfectă pentru orice sistem de depozitare dinamic. Performanța și siguranța transportorului sunt îmbunătățite prin construcția ușoară și totuși robustă a containerului. Cutiile, coșurile și containerele pot fi subdivizate în continuare pentru a crea locații mai mici de depozitare dacă este necesar. Fiecare locație de depozitare poate fi etichetată pentru o recunoaștere rapidă și ușoară atunci când se preiau bunuri.

 

Divizoare și partiții

 

Dividers and partitions

Divizoarele tăvilor vă ajută să optimizați operațiunile dumneavoastră, să economisiți spațiu, și de asemenea să oferiți o imagine de ansamblu imediată și un acces rapid la bunurile depozitate. Folosind partițiile și divizoarele, puteți crea numărul exact de locații de depozitare de care aveți nevoie în fiecare tavă. Puteți stabili de asemenea dimensiunea fiecărei locații de depozitare; potrivind dimensiunea locației de depozitare cu dimensiunea bunurilor depozitate, asigurați la maximum densitatea depozitării. Fiecare locație de depozitare poate fi etichetată cu un număr sau descriere a piesei, accelerând preluarea pieselor depozitate. Partițiile și divizoarele pot fi ușor reconfigurate oricând pentru a face față schimbărilor de dimensiune sau cantitate a bunurilor depozitate.

 

Suporturi și echipamente speciale

 

Holders and special equipment

Toate tipurile de suporturi speciale pot fi utilizate pentru depozitarea organizată și preluarea instrumentelor, a matrițelor și a accesoriilor de fixare. Acestea permit accesul și manipularea ușoară. În plus, este mai ușor să se folosească macarale și echipament de ridicare cu dispozitivele manuale sau automatizate de extragere a tăvilor.  Pentru aplicații speciale, deschiderea de acces poate fi amplasată la nivelul pardoselii, oferind acces ușor prin motostivuitoare.

Download Brochure
 
OK