Kardex Remstar Shuttle XP

Opt motive pentru a alege Shuttle XP

1.

Economisiți spațiul/utilizați înălțimea

Amprenta poate fi redusă cu până a 85 la sută datorită depozitării variabile aproape infinite a tăvilor la intervale de doar 25 milimetri.

2.

Mai puțină forță de muncă necesară

Bunurile necesare sunt aduse în mod automat către operator, economisind timp neproductiv petrecut de altfel deplasându-se și căutând. Sistemele pick-to-light integrate opțional (LED) afișează locația de depozitare și cantitatea bunurilor solicitate, asigurând astfel o performanță foarte ridicată de preluare.
3.

Model ergonomic

Operatorul nu trebuie să se mai urce, să se aplece, să se întindă pentru a ajunge la bunurile depozitate deoarece Shuttle XP lucrează aliniindu-se principiului bunuri-la-persoană: Piesele comandate sunt transportate în mod automat la deschiderea de acces proiectată ergonomic. Tăvile pot fi livrate la o înălțime de lucru setată individual.

4.

Siguranță îmbunătățită

Shuttle XP nu numai că asigură acces controlat la tăvile individuale, dar permite și urmărirea precisă pentru a confirma care operator a avut acces la o anumită tavă. Ușile clapetei protejează atât personalul operator cât și bunurile, iar emisiile de zgomot sunt de asemenea reduse în mod semnificativ.

5.

Precizie

Sistemele integrate pick-to-light, cititoarele de coduri de bare, și interfețele de software garantează un nivel ridicat de precizie.  Legăturile către sistemele de transportare, brațele robotizate, sau echipamentul de ridicare garantează un confort maxim la locul de muncă.

6.

Flexibilitate

Fiecare tavă poate fi individual setată în funcție de cerințele operatorului. Atât sarcinile cât și secțiunile pot fi reglate: setarea unor viteze reduse pentru bunurile fragile, depozitarea bunurilor comandate frecvent în apropiere în ”zona de aur”, crearea unor drepturi de acces pentru tăvi, depozitarea tăvilor cu diferite capacități de greutate într-o singură unitate, și multe altele pe lângă acestea.

7.

Modularitate

Datorită modelului modular, înălțimea unității se poate adapta rapid și eficient din punct de vedere al costurilor la condițiile în schimbare din locație și de la locul de muncă.

8.

Fiabilitate

Cu ajutorul bazei de instalare late a sistemelor de ridicare verticale, Shuttle XP vă oferă timpi de operare neegalați până în prezent. Fie că este vorba de proiectare, producție, setare sau service, Shuttle XP demonstrează zilnic de ce este unul dintre cele mai bune produse din segmentul său. 

Avantaje pe scurt:
  • Timp de acces mai rapid
  • Creșterea cifrei de afaceri pentru bunuri
  • Creșterea capacității de depozitare pe o amprentă semnifi cativ mai mică la sol
  • Precizie îmbunătățită la inventariere prin integrarea cu sistemele interne de management al depozitului
  • O mai mare siguranță și protecție pentru operator și pentru bunurile depozitate
  • NOU: Un nivel mai mare al ergonomiei
  • Extensibilitate modulară
Download Brochure
 
OK