Componente

Componente utile de cea mai bună calitate

Utilizând la maxim înălțimea disponibilă a incintei și depozitând bunurile în trepte de 25 milimetri, Shuttle XP oferă o capacitate maximă pe o amprentă minimă. Fiecare tavă este scanată în mod individual cu ajutorul tehnologiei Optiflex și cu măsurarea electronică a înălțimii pentru a facilita depozitarea foarte compactă. 

 

Această tehnologie permite depozitarea articolelor la diverse înălțimi - de la cel mai mic șurub la o cutie sau palet - în mod eficient într-o singură unitate. Fiecare unitate este prevăzută cu diferite dispozitive de siguranță pentru a asigura siguranța optimă a personalului operator și a bunurilor depozitate. Printre alte lucruri, acestea includ uși ale clapetelor în fiecare deschidere de acces și o perdea de lumină de siguranță, amplasată exact în fața deschiderii de acces și care monitorizează întregul spațiu de lucru.

 

Extractor

 

Components - Extractor

Extractorul transportă tava solicitată fie direct la deschiderea de acces sau înapoi la o locație de depozitare liberă din cadrul unității la o viteză mare și prin atingerea unui buton sau prin scanarea codului de bare.

 

Ușile cu clapete

 

Components - Shutter doors

Ușile cu clapete sunt fixate în mod standard pe fiecare unitate pentru a proteja personalul, instalația, și bunurile depozitate precum și pentru a reduce emisiile de zgomot și curentul produs.

 

Profiluri în L în deschiderea de acces

 

Components - L-profiles in the access opening

Pereții laterali ai deschideri de acces sunt prevăzuți cu profiluri în L, permițând amplasarea mai multor tăvi în deschiderea de acces (manipulare a unui acces dublu). De asemenea, poziția de lucru poate fi reglată în mod individual la înălțimea operatorului.

 

Bariera de lumină de siguranță

 

Components - Safety light barrier

Când se activează bariera de lumină de siguranță exact în fața deschiderii de acces, toate mișcările unității sunt oprite imediat.

Download Brochure
 
OK