Opțiuni

pentru o eficiență și mai mare a depozitului

Kardex Remstar Shuttle XP este extrem de flexibilă datorită diferitelor opțiuni care pot fi integrate fie înainte sau după instalare.  Seria include o gamă largă de componente individuale disponibile opțional.  Drept urmare, Shuttle XP poate fi individual adaptată pentru a satisface cerințe dintre cele mai diverse și configurată astfel încât să respecte precis parametrii impuși în depozit.

 

În afară de dispozitivele de citire a codurilor de bare și de tehnologia pick-to-light, gama de opțiuni include sisteme de transport și echipament de transportare fără șofer, tehnologie RFID, soluții de software individuale, și multe altele.

 

Instalare în exteriorul clădirilor

 

Installation outside buildings

Unitățile Shuttle XP oferite de Kardex Remstar pot fi instalate și în exteriorul clădirilor pentru a mări capacitatea deja existentă.  În acest caz, bunurile sunt accesate prin intermediul unei deschidere speciale create în perete.

 

Dispozitiv manual/automatizat de extragere a tăvii

 

Manual/automatic tray extraction device

Dispozitivul de extragere a tăvii a fost proiectat pentru a îmbunătăți manipularea bunurilor grele și voluminoase care sunt deplasate cu ajutorul unui dispozitiv de ridicare. Cu ajutorul dispozitivului de extragere a tăvii, o tavă este amplasată în fața deschiderii de acces în scopul încărcării și descărcării. Aceasta poate fi apoi încărcată căruciorul de transport opțional pentru o manipulare sigură și ușoară.

 

Instalare pe mai multe etaje

 

Installation over several floors

Modulele de ridicare pe verticală se pot extinde pe mai multe etaje având până la șase deschideri de acces amplasate oriunde pe partea din față sau din spate a unității. Etajele de la mezanin pot fi instalate pentru a permite operarea ușoară pe mai multe nivele în același timp - de exemplu, încărcarea pe o parte și preluarea pe o alta.

 

Manipularea cu acces dublu

 

Shuttle XPmultiple

Datorită opțiunii de manipulare cu dublu acces se poate lucra pe două niveluri în deschiderea de acces. O tavă este transportată către primul nivel de lucru din deschiderea de acces și clapeta ușii este închisă. În timp ce operatorul depozitează și înlătură articolele, următoarea tavă este preluată și ținută în poziție de așteptare în spatele deschiderii de acces.

 

Pick-to-light

 

Pick-to-light

Kardex Remstar oferă diferite soluții integrate pick-to-light pentru mărirea productivității, a randamentului și a preciziei.  Sistemele Shuttle XP pot fi prevăzute cu indicatoare de poziție, semnale luminoase și bare de confirmare în deschiderea de acces.

 

Cititoare de coduri de bare

 

Bar code scanners

Cititoarele de coduri de bare pot fi integrate rapid și ușor pentru identificarea comenzii, preluare și confirmare.

 

Sistemele transportoare

 

Conveyor systems

Asigurarea legăturilor dintre zonele de lucru reprezintă soluția ideală pentru preluarea rapidă a comenzilor și consolidare. Articolele sunt transportate în mod automatizat către deschiderea de acces, îndepărtate și apoi amplasate în containerele de expediere.

 

Echipament de manipulare și ridicare

 

Manipulation and lifting equipment

Integrarea simplă a echipamentului de ridicare, a macaralelor, a graifărelor, și a roboților facilitează manipularea ergonomică a materialelor.

Download Brochure
 
OK